Akadémia - Tájékoztató

Airnergy Hungary Football Club

AKADÉMIAI TÁJÉKOZTATÓ

 

Az Airnergy Hungary Football Club és a BGSZC Szily Kálmán Kéttannyelvű Műszaki Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma együtt működésének köszönhetően, a 2014/15-ös bajnoki évben megnyitotta kapuit Magyarország legújabb labdarúgó akadémiája, a TOP Football Labdarúgó Akadémia.

Az első évfolyam 2014 szeptemberében kezdte meg tanulmányait az akadémián azóta négy ezüstéremmel gazdagította az egyesület éremgyűjteményét. Az iskolában is hasonló szép eredményeket értek el hiszen az osztály mind a 22 tanulója sikeres érettségi vizsgát tett tavaly nyáron és a második évfolyamunk is sikeresen végzett 2019 júniusában. Reményeink szerint a nyomdokukba lépő korosztályok is sikeres évek elé néznek az akadémia keretein belül. Idén a hetedik évfolyamra, a 2020/2021-es tanévre várjuk a jelentkezőket.

2018.01.01-től, mint a Mezőkövesd-Zsóry FC kiemelt szakmai partnere, feladatunknak tekintjük, hogy a legtehetségesebb játékosainkat, az NB I.-es partnerünkhöz irányítsuk!

A 2016/17-os szezonban elindítottuk Magyarország Első NŐI Labdarúgó Akadémiáját is! Az ötödik évfolyamunkra sok szeretettel várjuk a focizni szerető lánykat.  A női szakosztályunk Kiemelt Képzési Központként, a Budafoki MTE-vel együttműködve, igyekszik minél több leánnyal megszerettetni a sportágat és biztosítani számukra a minőségi szakmai munkát.

Várjuk, a 8. osztályos, 2004, 2005 vagy 2006-es születésű, több éves előképzettséggel rendelkező fiúk és lányok jelentkezését. Az országban egyedülálló módon a kor követelményeinek megfelelő sportszakmai képzésen túl, nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy játékosok a civil életben elengedhetetlen piacképes tudást szerezzenek. A négy éves oktatás végén érettségi bizonyítvány mellett, egy műszaki informatikus szakképesítésnek és egy középfokú nyelvvizsgának is birtokában lesznek a fiatalok. Továbbá lehetőség nyílik további egy évfolyamon, technikusi minősítés megszerzésére is. Kiemelt figyelmet fordítunk, nem csak a labdarúgáshoz elengedhetetlen technikai, taktikai és kondicionális képzésre, de az egészséges terhelés-pihenés arány kialakítására, a megfelelő tápanyag és vitamin bevitelre, valamint a mentális felkészítésre is.

Sportszakmai programunk:

Edzésprogram: hetente két délelőtti, öt délutáni edzést tartunk. Az edzések során törekszünk mind az egységes csapatjáték kialakítására, mind az egyéni képességek fejlesztésére.

Szakmai stáb: Az akadémiai csapatok munkáját a vezető- és pályaedző mellett, kapusedző, kondicionáló és rehabilitációs szakember, diabetikus, valamint masszőr is segíti.

Létesítmény: A sportpályák és a kollégium az iskola területén helyezkedik el. Az edzések és mérkőzések az iskola területén létesülő új műfüves és füves labdarúgó pályákon lesznek.

Versenyeztetés: A 2020-2021-es szezonban az Airnergy HFC U16-os csapataként az  MLSZ U17 III. osztályában  szerepel majd a korosztály.

Az akadémiáról kikerülő kiemelt tehetségeink további sportkarrierjének töretlen fejlődését a MED-SPORT Sportmanager Iroda segítségével biztosítjuk.

A kiválasztó edzéseken való részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Jelentkezni, a www.airnergyfc.hu honlapon, az Akadémia menüpont alatt található jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével lehet.

Minden jelentkezőt e-mailben értesítünk, a kiválasztó edzés időpontjáról.

 


Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: