Hírek - U17 Szeretnénk dobogón végezni
2014.01.30   18:00

Pördi Ádám, klubunk U17-es csapatának vezetőedzője mesél a téli érkezőkről, az alapozásról és arról, hogy mire kell odafigyelni a szezon második felében. Ádám szerint kulcsfontosságú a teljes erőbedobással végzett edzés, hogy esély nyíljon a három ponttal előttünk járó Tatabánya beérésére. 

- Történt változás a keretben a télen? Jöttek új játékosok?

Két új játékos érkezett: Csatlós Ádám a Soroksárból (védekező középpályás) és Kövér István a Gyálból, aki még csak két edzésen volt, de a támadósorban tudom elképzelni. A legnagyobb erősítés, hogy távozónk nincsen. Még az átigazolási szezon végéig szeretnénk 1-2 játékost igazolni.

- Hogy zajlik majd a felkészülés? Lanyhult a csapat a téli szünetben? 

Meglepő, de nem is érezhető a kihagyás, jól mozognak a srácok, még a komolyabb megterhelést igénylő edzéseken is. Heti négy edzésünk lesz, kétszer műfüvön, egyszer teremben és egyszer homokban. Ezen kívül a tervek szerint heti 1-2 edzőmeccs is van a programban. Az edzőmeccseink sorrendben: január 29-én játszottunk a SZAC U19 ellen, ahol 8-1-re nyertünk (részletek itt).

  • Február 2-án 16 órakor a Kecskemét U17 ellen,
  • Február 9-én 11 órakor az Újpest Haladás U17 ellen a Kövér Lajos utcában,
  • Február 10-én 19 órakor a Hegyvidék U19 ellen,
  • Február 12-én 17.30-kor a Budatétény U17 ellen,
  • Február 16-án 15 órakor a Kelen U17 ellen,
  • Február 19-én 17 órakor az UTE U16 ellen,
  • Február 23-án 9 órakor a II. kerület U19 ellen játszunk (minden mérkőzés idegenben).

Ezen kívül lesz még két U17-es futsal forduló is, február 15-én Budapesten és február 22-én Szegeden. Az első fordulóban, március 2-án délben az UTE ellen játszunk a Megyeri vagy a Fóti úton. Jelenleg három ponttal vagyunk lemaradva az első helyezett Tatabányától, ehhez mérten kell teljes erőbedobással edzeni, hogy esélyesek lehessünk a bajnoki címre.

- Mi lesz a csapat célja tavasszal?

Röviden és tömören: szeretnénk dobogón végezni, lehetőleg minél magasabb fokán.

- Van olyan meccs, amit a legjobban vársz a tavaszról?

Az év elején itthon fogadjuk a Tatbányát, a szezon végén pedig idegenben játszunk a Tabán ellen. Ezek a mérkőzések sorsdöntőek a bajnokság végkimenetele szempontjából, de mivel nagyon kiegyensúlyozott a bajnokság, könnyű mérkőzésekre nem számítok. A tabella első harmadában lévő ellenfelektől mindenképpen több pontot kell elvennünk!

 
Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: