Hírek - A Kelenhez látogattunk
2015.04.14   00:34

A Közép A csoportban a Kelen otthonában folytatta szereplését U21-es és U17-es csapatunk. Az idősebbek találkozóján nagy csatáram kiegyenlített mérkőzésre lehetett számítani, ahol akár egyetlen gól is döntő jelentőségű lehet, hiszen mindkét csapat a középmezőnyből várta a találkozót, igaz a hazaiak eddig néhány ponttal többet gyűjtöttek. Az U17 esetében más volt a helyzet, míg mi a közvetlen élmezőny mögül, nagy pontelőnnyel az ötödik helyen állva vártuk az összecsapást, addig a hazaiak eddig mindössze három győzelmet tudtak felmutatni, így jó győzelmi esélyekkel léptünk pályára. Végül mindkét várakozás beigazolódott.

Legidősebb nagypályás korosztályunk találkozóján nem a gólzápor, sokkal inkább a mezőnyjáték dominált, bár adódtak lehetőségek, az első játékrészben egyik csapat sem talált be, így a második félidőre még minden kérdés nyitott maradt. Fordulás után adódtak lehetőségeink, hogy megszerezzük a vezető találatot, ami az idő előrehaladtával úgy tűnt, hatványozott jelentőséggel bírhat: a hazai csapat játékában nem volt meg az az átütő erő, amivel hátrányból felállhatnának, de egy kapott góllal mi is nagyon nehéz helyzetbe kerülhettünk. És sajnos kerültünk is, hatvanöt perc játék után a hazai csapat szerzett vezetést - és mint utólag kiderült, ezzel egyben a három pontot is otthon tartotta, ugyanis gólképtelenek maradtunk, így tehát beigazolódott, hogy az első találat eldöntheti a három pont sorsát - sajnos ezúttal nem mi szereztük azt a bizonyos gólt, így pont nélkül tértünk haza.


KELEN SC U21  - AIRNERGY FC U21 1 - 0 (0 - 0)
Iváncsik - Benedek, Joó, Pavelcsák, Balogh - Csatlós, Nagy, Kárpáti, Gecse, Unyi - Pándi
cserék: Oláh, Csicsely, Botos


Értékelés:
Tipikus egygólos mérkőzésen kaptunk ki. Az első játékrészben mezőnyfölényben játszottak a hazaiak, de igazán nagy helyzetet mi tudtunk kialakítani. A második félidőt jobban kezdtük, több lehetőségünk is adódott megszerezni a vezetést, ehelyett az általunk elvégzett szögletből gólt rúgattunk az ellenféllel. A találkozó hátralévő részében bár volt rá lehetőségünk, nem sikerült egyenlítenünk. Összességében az döntött két hasonló képességű csapat között, hogy a hazaiaknál akadt több extra teljesítmény is, ami rólunk ezúttal nem volt elmondható.

                                                         Pördi Ádám


Az U17-esek mérkőzése kimondottan eseménydúsan indult, az idősebbek találkozóján hiányolt gólokat mindkét csapat kamatostól megszerezte. Még az első tíz percen belül meglepetésre vezetést szerzett a Kelen, de alig néhány percig örülhettek, mert ugyan a második találatot is hazai játékos szerezte, balszerencséréje a saját kapujába talált, egy öngóllal jött tehát hamar az egyenlítés. Még mindig csak az első negyedóra végén jártunk, amikor két perc alatt újabb gólváltás következett, ezúttal a Kelennek kellett egyenlítenie, harminc perc játék után azonban ismét vezetést szereztünk, ám mielőtt megnyugodtunk volna, a legrosszabbkor, a játékrész utolsó pillanataiban egyenlített a hazai gárda. Gólgazdag félidő volt tehát, azonban a második játékrészre minden kérdés nyitott maradt. Fordulás után viszont már nem volt kegyelem a hazaiaknak, egy öt perces periódussal, melyben két góllal tergeltük meg a kapujukat, el is döntöttük a találkozót, sőt, az utolsó percben szerzett újabb gólunk azt jelentette, hogy a három pontot legendás eredménnyel szerezzük meg.


KELEN SC U17 - AIRNERGY FC U17 3 - 6 (3 - 3)
Nádasi - Német, Vörös, Keszthelyi, Králl - Berki K., Ferenczi-Bakó, Dévényi D. - Dévényi M., Sziám, Bakos
cserék: Schubert, Schenk, Kiss N., Szabó K., Fejes
Gól: Dévényi M.(3), Ferenczi-Bakó(2), öngól

Értékelés:
Fordulatos első félidőt éltünk át, hiszen nem sűrűn fordul elő, hogy negyedóra játék után 2-2 legyen az állás. A védekezésünk teljesen szét volt esve, emiatt a hazaiak számos alkalommal helyzetbe tudtak kerülni. Két jó formában lévő támadónknak köszönhetően zártuk döntetlennel az első játékrészt. A második félidőben visszaesett a játék színvonala, több lehetőségünk is adódott, ebből hármat gólra váltottunk, így megnyertük a találkozót. Az ilyen mérkőzéseken sokkal taktikusabban, okosabban kellene játszanunk, hogy ne tegyük nehézzé saját magunk számára a győzelmet. Gratulálok a Csapatnak!

                                                             Simon Péter

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: