Hírek - A hétvégén minden csapatunk nyert
2014.04.20   22:52

A hétvégén minden korosztályos csapatunk győztesen hagyta el a pályát. Az U17 és az U21 ugyan nem játszott bajnoki meccset, de mindkét gárda kárpótolva volt: míg előbbi nemzetközi edzőmeccset játszott egy olasz csapattal, addig utóbbi két fordulót is játszott hétközben.

Az U19 és az U16 egyaránt a Jászapáti csapatával bánt el hazai pályán. A fiatalabbak 5-0-s eredménnyel zártak, míg az idősebbek megduplázták a "kicsik" teljesítményét és 10-0-val küldték haza a Jászapátit. Az U14-es gárdánk idegenben bánt el a Mészöly Focisulival, a Fehér úti pályán esélyt sem adva a hazaiaknak 1-6-ra győztek.

 

U21 - hétközi fordulók


Szolnoki MÁV - Airnergy HFC 7-0 (1-0)

Összeállítás: Lajtos - Simon, Vozári, Gauzer, Széles - Csatlós, Gulyás, Méder, Gecse - Kurucz, Földi

Csere: -

Airnergy HFC - Vasas 1-2 (0-0)

Összeállítás: Keserű - Zsapka (Gulyás), Seres, Gauzer, Simon - Méder, Klacsák, Földi - Gecse, Gál, Maka

Csere: Gulyás, Dedics, Sipos, Czifra, Kurucz

Gól: Méder

 

U19


Airnergy HFC - Jászapáti 10-0 (5-0)

Összeállítás: Lajtos - Sipos, Klacsák, Gauzer (Pavelcsák), Balogh - Méder (Bujbáczi), István, Gulyás (Kurucz) - Gecse (Kárpáti), Földi (Simon), Maka (Kövér)

Cserék: Fazekas, Kárpáti, Pavelcsák, Kövér, Kurucz, Bujbáczi, Simon

Gólszerzők: Simon (2), Földi (2), Bujbáczi (2), Maka, Klacsák, Kurucz, Balogh 

Edzői értékelés (Gulyás Csaba): A mérkőzésen az ellenfél nem állította a csapatot nehéz feladat elé. Már a harmadik percben betaláltunk és a továbbiakban az volt a kérdés, hogy a lehetőségeinket milyen arányban használjuk ki. Járattuk a labdát, sokszor kerültünk az ellenfél védősora mögé, és a kihasznált helyzetek mellett többször rossz döntéseket hoztunk és volt, hogy elönzősködtük a lehetőségeket. Az ellenfelünknek szinte helyzete sem volt, ami a csapat védőmunkáját is dícséri,. Pozitívum még, hogy a lehetőséget kapó fiatalabb játékosok jó játékkal és gólokkal jelzik, hogy az idősebbek között is lehet rájuk számítani. Győztünk, de tudjuk, a hátralévő mérkőzések ennél nehezebbek lesznek.

 

U17


Az U17-es csapat ezen a héten egy nemzetközi edzőmeccset játszott. Olasz ellenfelét könnyedén győzte le a csapat kétszer húsz perc játék után is.

 

U16


Airnergy HFC - Jászapáti 5-0 (1-0)

Összeállítás: Összeállítás: Sásdi - Berki K., Berki A., Keszthelyi, Králl - Fodor (Schenk), Dévényi D., Jakubek., Dévényi M., Daruka, Kozma (Bakos)

Csere: Bakos, Schenk

Gólszerzők: Dévényi M. (3), Dévényi D., Králl

Edzői értékelés (Simon Péter): A mérközés egészében mi uraltuk a játékot, de a helyzetkihasználásunk elég gyatra volt. Összeségében jól játszottunk, amit megbeszéltünk, azt betartottuk. Gratulálok a csapatnak!

 

U14


Mészöly Focisuli - Airnergy HFC 1-6 (1-3)

Összeállítás: Dallos - Pesti, Naphegyi, Nagy, Kaplár - Balogh, Kelemen, Sásdi, Mészáros, Dudás, Varga

Cserék: Vonnák, Sebők, Szijártó, Andrási

Gólszerzők: Mészáros (2), Kelemen (2), Dudás, Vonnák

Edzői értékelés (Magyar Krisztián): Most sajnálhatjuk igazán a múlt heti mérkőzést, mert ott is megszerezhettük volna a győzelmet, ha az elejétől fogva teljes erőbedobással játszunk. A mai találkozón saját korosztályunkkal találkoztunk és jó volt látni, hogy egyértelműen jobbak voltunk ellenfelünknél. A mérkőzés egészében jól használtuk a széleket ,gyors embereinket jól hoztuk helyzetbe és ha a beadásoknál kicsit pontosabbak vagyunk, nagyobb gólkülönbségű is lehetett volna győzelmünk.


Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: