Hírek - A hétvégi 5 edzőmeccs eredménye
2014.08.11   13:00

A felkészülési időszak legizgalmasabb pillanatai az edzőmeccsek. A csapatok még nem öltenek mezt, de a megkülönböztető-trikóban minden játékos ugyanúgy szeretné bizonyítani edzőjének, hogy a soron következő szezonban ő a legjobb megoldás az adott posztra. A múlt héten is játszottak csapataink edzőmeccset, a legidősebbek a Váccal, az U17 az Újpesttel, az akadémiai csapat az Ikarusszal és a Budaörssel, míg az U14 szintén a Budaörssel játszott. A mérleg 2 győzelem, 2 döntetlen és egy vereség. 

U19-21
  Váci VLSE

2-2
(1-0)

Váci Stadion 

Airnergy FC  

Összeállítás: Iváncsik - Pavelcsák, Erszény, Csatlós, Balogh - Kárpáti, Csikó, Unyi, Dévényi, Feka - Erdei 

Cserék: Fazekas, Puskár, Scheinker, Vozári, Vas, Szidor, Kemény, Pallus 

Gólszerzők: Kemény, Unyi

Edzői értékelés (Pördi Ádám): Még sok hiba van a védekezésünkben amit a bajnoki rajtig javítanunk kell. Amennyiben még hatékonyabbak lesznek a kontráink és a helyzetkihaszálásunk is feljavul, akkor eredményesek lehetünk az idei bajnokságban is. 

U17
  Újpesti TE

0-2
(0-0)

Cérna pálya 

Airnergy FC  

Összeállítás: Nádasi - Berki, Vörös, Keszthelyi, Králl - Domokos, Dévényi D., Jakubek - Bakos, Dévényi M., Schenk 

Cserék: Kiss, Szabó, Kocó

Gólszerzők: Jakubek, Dévényi D.

Edzői értékelés (Tóth Keve): A 3x 35 perces edzőmérkőzés, hatalmas  csatákat, test test elleni harcokat hozott. Sajnos az általam kért és követelt feladatokat, nem sikerült folyamatosan fenn tartani, egyénieskedő játékosaink vonzották a szabálytalanságokat. A védelmi zónáinkban volt probléma, miként a belső védő és a szélső védő nem tudtak hatékonyan összedolgozni. Középpályásaink tolódásban folyamatosan elcsúsztak, így a védőinknek több energiájába került, hogy feltöltsék az belső űrt! Támadásaink a mérkőzés első felében gyengék voltak, majd ez  jelentősen feljavult, aminek meg is lett az eredménye, A szabadrúgás gólunk nagyon szép volt 0:1, majd később egy szögletből beadott labdára pontosan érkeztünk. 0:2 ide. 

U16
  Budaörs SC

3-3
(0-0)

Budaörs 

Airnergy FC  

Összeállítás: Balázs - Albert, Blonski, Csopey, Szabó, Jurecska - Zsíros, Lesti, Potocska, Magony - Takács 

Cserék: Schubert, Juressa, Németh, Lázok 

Gólszerzők: Magony (2), Szabó

Edzői értékelés (Simon Péter): A harmadik felkészülési mérkőzés műfüves pályán játszottuk. A taktikai értekezleten felhívtuk a srácok figyelmét, sokkal több mozgásra, helyezkedésre és hogy jobban figyeljenek, mert ezen a talajon gyorsabb a labda . Az 1. harmadban Budaörs akarata érvényesült, gyorsabbak és frissebbek voltak, fizikálisan is fölénk kerültek, két egyéni hibából vezetést is szereztek. A második harmadban cserék stabilabbá tették a védelmünket, és támadásban is hatékonyabbak voltunk, elsősorban  Magony Laci révén akinek két góljával egyenlítettünk. A 3. harmadra megint elfáradtunk a játékunk szétesett, de egy kezezés után megítélt büntetőből vezetést szereztünk. Sajnos a mérkőzés végén egy pontrúgásból a hazaiak egyenlítettek. Még mindig sok helyezkedési hibával játszunk, erőnk is elfogy a mérkőzés végére. De a csapat kezd összeállni, ha csak kis lépésekben haladunk előre, mindenféleképpen az pozitív, hogy 2-0-ról megfordítottuk a mérkőzést.

 

U16

 
Airnergy FC

4-3
(0-0)

Építők Sporttelep 

Ikarus  

Összeállítás: Jurassa - Lázok, Blonski, Csopey, Szabó - Németh, Zsíros, Lesti, Potocska, Magony - Jurecska 

Cserék: Schubert, Balázs, Takács, Albert

Gólszerzők: Jurecska (2), Takács, Magony

Edzői értékelés (Simon Péter): Meglehetősen fásultan kezdtük a mérkőzést. A mérkőzés első harmadában gyermeteg hibákat vétetünk. Amit kértünk a mézkőzés előtt abból keveset kaptunk vissza. Második harmadra rendezni kellet a fejeket és már sokkal jobban futballoztunk, és végre látni lehetett olyan elemeket (labdakihozatal, támadásvezetés) amit gyakoroltunk és kértünk. Sajnos a 3. harmadra teljesen szétestünk ezért olyan elemi hibákat vétettünk, amit nem megengedhető. De még az út elején járunk  és sokat kell még fejlődnünk taktikailag, mentálisan erőlétileg is. A győzelemhez gratulálunk.

 

U14
  Budaörs SC

3-2
(2-2)

Budaörs 

Airnergy FC  

 

 

Összeállítás: Hegyi - Pesti, Nagy, Naphegyi, Szijártó - Balogh, Kaplár, Varga - Dudás, Pintér, Vonnák

Cserék: Andrási, Vajó, Hosseini 

Gólszerzők: Dudás (2)

 

Edzői értékelés (Magyar Krisztián): Annak ellenére, hogy egy évvel idősebb volt az ellenfél győznünk kellett volna, de a rengeteg hiba miatt ez nem sikerült. Idény eleji formát mutattunk egyénileg és csapatként is egyaránt.

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: