Hírek - A múlt hét eredményei: Már mindenki a pályán!
2017.09.12   15:24

 

Felnőtt:

BLSZ IV 4. csoport

RTK Vasló II. – Airnergy FC 0 – 3 (0 – 1)

Történelmi pillanatok zajlottak vasárnap délelőtt 11-kor az rákosmentiek sporttelepén, ugyanis az idén nyáron megalakult felnőtt csapatunk játszotta első mérkőzését a budapesti labdarúgás 4. osztályában.

A kezdő csapat így alakult: Naszvadi – Ficsór, Joó, Csatlós, Dévényi Donát, Dévényi Dániel, Gabura Alex, Nádolszky László, Takács Márton, Lehel Henrik, Szidor Szabolcs

A keret volt Airnergys játékosok, új habár rutinos futsalosokból, és ifistákból áll.

A mérkőzésen a hazaiak kezdtek jobban, de miután sikerült rendezni a sorokat, az első félidő vége fele Takács Márton szerezte meg számunkra a vezetést. A második félidőben már nyugodtabban focizhatott a csapat, ennek eredménye a másik két szerzett gól. A hazaiakat hatalmas küzdés jellemezte, a mieink pedig még erőnlétben és összeszokottságban is fejlődésre szorulnak még. Péntek este a Goldball pályán játssza első hazai meccsét a csapat.

 

Felnőtt Futsal:

Futsal NBII Nyugati csoport

Romhány SE – Airnergy FC 1 – 3 (1 – 2)

Jurassa – Nagy G., Gabura A., Dévényi D., Kocsi H.

Kispad: Tugyi – István, Brganunc A., Dévényi M., Blonski

Sikeresen vette az akadályt második meccsén futsal csapatunk. A Romhányhoz látogattak eúttal Soroksárra péntek este. Kijelenthető, hogy uralta a csapat a mérkőzést. A helyzetkihasználás hagyott maga után kívánni valót, de a lényeg, hogy megvan a 3 pont. A héten egy edzés és egy edzőmérkőzés várja a fiúkat.

 

U19

BLSZ U19

Közterület – Airnergy FC 1-3

Gólszerzők: Sági, Lehel H., Nádolszky

Reméljük idén is bajnokságot tud majd nyerni csapatunk ebben a kiírásban, ehhez meg is tette az első lépést a múlt héten. Szerdán játszik újra a csapat az Építők sporttelepen.

Pördi Ádám: „Mindvégig uraltuk a játékot és bár voltak gyengébb periódusaink, a győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben.”

 

MLSZ U19 III. o. Közép C

Airnergy FC – Dorog 3 – 2 (0 – 2)

 

Gólszerzők: Balázs G., Göncző, Dévényi M.

Gyenge első félidő után, bravúros fordítással nyerte meg második találkozóját a csapat. Csapatként is jelesre vizsgázott az együttes, legalábbis a második játékrész alapján.

Pördi Ádám: „Rossz felfogásban, közepes intenzitással játszottunk az első félidőben és ezt kihasználták a vendégek. A második játékrészben egy másik Airnergy jött ki a pályára és szűk fél óra alatt megfordítottuk a mérkőzést. Nagy fordítás volt, de tanulnunk kell a hibákból és a továbbiakban nem szabad egy félidőnyi előnyt adni az ellenfeleknek!”

 

U18

MLSZ U19 III. o. Közép-Kelet

Mezőkövesd Zsóry SE – Airnergy FC U18 1 – 1 (0 – 0)

Gólszerző: Göncző

Értékes pontot raboltunk el Mezőkövesdről. Többet birtokolták a hazaiak a labdát, de a tiszta gólhelyzetek előttünk adódtak. Összességében igazságos döntetlen született, bár a lefújás pillanatában ziccerünk volt a győzelemhez. Jelesre vizsgázott a csapat küzdeni tudásból, taktikai fegyelemből és alázatól. Hasonlóan egységes csapatjátékkal szép sikereket érhetünk el idén!

 

U17

MLSZ U17 III. o. Közép C

Csep-Gól FC - Airnergy U17 1 - 4 (0 - 3)

Gólszerzők: Kállai, Kelemen, Raffai, Szabó K.

Jól kezdte a szezont a csapat, akárcsak a 2 évvel idősebbek.

Magyar Krisztián: „Az első félidőben jól az utasításokat maximálisan betartva játszottunk, aminek számszerű eredménye is volt. A második játékrészben jóval pontatlanabbul játszottunk, de győzelmünk nem forgott veszélyben.”

 

Airnergy U17 - Dorogi FC 1 - 1 (0 - 0)

Gólszerző: Várkonyi

A csapat edzője szavaiból kiderülhet mi hiányzott a csapatnak a mérkőzésen. Tanulni kell a hibákból, hogy a jövőben az helyzeteket gólra, az ilyen meccseket pedig győzelemre válthassa a csapat.

Magyar Krisztián: „Helyzet kihasználásból ma kettes alára vizsgáztunk. A mérkőzést már az első félidőben el kellett volna döntenünk, de a végén mi örülhettünk az 1 pontnak.”

U16

MLSZ U17 III. o. Közép-Kelet

Mezőkövesd Zsóry SE – Airnergy FC U16 10 – 0 (2 – 0)

Nagy vereségbe szaladt bele a csapat első mérkőzésén. Ugyan kétségtelenül bajnokesélyes és minőségi ellenfél ellen volt dolguk, de ez a különbség talán nem reális. Ráadásul a második félidőben kapott 8 gól rendkívül sok. Reméljük a csapat tud majd váltani a következő mérkőzésekre!

 

 

U15

BLSZ serdülő U15 1. csoport

Airnergy FC – MTK Budapest 3 – 4 (1 – 1)

Gólszerző: Gelencsér (2), Miklós T.

Pajor László értékelőjéből minden kiderül a meccsről:

„Hazai pályán az MTK Budapest csapatát fogadtuk az első mérkőzésünkön. Eléggé viszontagságos nyári felkészülést követően, több hiányzó mellett készültünk a meccsre. A találkozó tapogatózással kezdődött, aztán a 12. percben a vendégek a semmiből vezetést szereztek. A félidő ezután az egyenlítésért való küzdelem jegyében telt, amit a lefújás előtt egy nagyszerű góllal el is értünk. Gáspár Máté nagyszerű kiugratása után Gelencsér Gyuri emelte át a kifutó kapust. Önbizalommal telve kezdhettük tehát a második játékrészt, ami az 51. percben újabb nagyszerű gólban nyilvánult meg, Gelencsér Gyuri duplájával átvettük a vezetést. 10 perccel később Miklós Tibi ragyogó egyéni alakítás végén a kapust is elfektetve gurított a hálóba, kétgólosra növelve előnyünket. Ezután az ellenfelünk mindent megtett az egyenlítésért, de mivel fegyelmezetten védekeztünk, csak átlövésekkel tudtak próbálkozni. Kapusunk nagyszerűen védett, azonban két megpattanó lövéssel az ellenfél kiegyenlített, majd a lefújás előtt egy óriási góllal a győzelmet is megszerezte. Eredmény szempontjából több volt ebben a meccsben, azonban a fiúk minden tőlük telhetőt megtettek, remélem, ez a későbbiekben győzelmekben is megmutatkozik.”

 

Felnőtt Női

Női NBII Keleti csoport 

Airnergy FC - Nyíregyházi Spartacus 2 - 1 (1 - 0)

Gólszerző: Szabó Katalin, Folk Zsuzsanna

Hajrában kivívott győzelemmel indította a szezont felnőtt női csapatunk! Reméljük a tavalyihoz hasonlóan, idén is sikeres szezonnak néznek elébe a lányok!

Kincses Ernő: „A mérkőzés nagyobb részében uraltuk a történéseket. Egy szép támadás végén megszereztük a vezetést. Sajnos szokás szerint egy oldal szabadrúgásból újabb gólt ajándékoztunk az ellenfelünknek. Csapatunk erejét bizonyítja, hogy a 90. perc után tudtuk megszerezni a győztes gólt!”

 

Leány U19

Kiemelt csoport

Airnergy FC- Kecskeméti LC 2 - 0 (1 - 0)

Gólszerző: Janosütz, Pável (11-ből)

Kiemelt bajnokságban szerepel majd idén a csapat, ez önmagában kiváló teljesítmény, reméljük a bajnokság végén is hasonlóan nyilatkozhatunk majd! Mindenesetre a jó kezdés meg volt!

Kincses Ernő: „Végig uraltuk a mérkőzést, a helyzet kihasználásunkkal akadtak gondok így csak 2 gólt tudunk szerezni a nagyon harcos és szervezett Kecskemét ellen.”

 

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: