Hírek - Augusztusi bajnoki eredményeink
2014.09.01   19:41

Augusztus utolsó két hetében legtöbb csapatunk már elkezdte a bajnoki szereplését. U17-eseink nem léptek még pályára, hiszen a Budaörs és a Szent István is halasztást kért, a 3. fordulóban pedig szabadnaposok voltunk.

Legidősebbjeink sajnos vereséggel kezdték meg a küzdelmet U21-es Közép-kelet csoportjában (Csepel 0-1), de egy hét múlva idegenben sikerült a javítás: 3-2-re vertük a Gyöngyös csapatát. Ennek a korosztálynak még egy bajnokságban kell helyt állnia, az U19-es BLSZ bajnokságban győzelemmel kezdtünk, méghozzá a Szent István SE ellen sikerült 3-2-re nyerni.

Két lejátszott meccs után az U16-os csapatunk is hasonlóan áll, mint az U19, ők viszont fordítva produkálták az idősebbek eredményét: megvertük itthon a Csepelt (6-2), majd vereséget szenvedtünk idegenben a Gyöngyös ellen (2-5). Így tehát az U19 és az U17 is egy győzelemmel és egy vereséggel áll a 3. forduló után, két lejátszott meccsel.

U21-U19
  Airnergy FC U19

0-1
(0-0)

2014. augusztus 23, szombat
MLSZ U21 NBII, Közép-kelet, 
2. forduló
Budapest, Építők Sporttelep

Csepel FC U21  

Összeállítás: Fazekas - Pavelcsák, Gabura, Vozári, Vas - Juhász B., Nagy Bence., Bujbáczi, Dévényi, Szidor - Kemény 

Cserék: Schneiker, Csatlós, Balogh, Unyi, Csikó, Nagy Balázs, Iváncsik

Edzői értékelés (Pördi Ádám): Nagyon enerváltan futballoztunk a Csepeliek ellen. Az idény során lesznek még olyan mérkőzések amikor rossz napunk van és nem megy a játék. Ekkor kellene az alázat és az elszántság, hogy átsegítsen minket a nehézségeken. Sajnos ez teljes mértékben hiányzott a csapatból, aminek nem lehetett más a vége, mint egy vereség.

  Gyöngyös AK U21

2-3
(0-2)

2014. augusztus 30, szombat
MLSZ U21 NBII, Közép-kelet, 3. forduló
Gyöngyös, Kömlei Károly Sporttelep
 

Airnergy FC U19  

Összeállítások: Iváncsik - Benedek, Csatlós, Varga, Kárpáti - Juhász, Bujbáczi, Dévényi, Unyi, Csicsely - Erdei 

Gólszerző: Dévényi, Bujbáczi, Erdei

Edzői értékelés (Pördi Ádám): Nem hiba nélkül, de a múlt heti mérkőzéshez képest kimondottan jól játszottunk az egész mérkőzés folyamán. Volt egy 5 perces rövidzárlat amit a hazaiak két góllal büntettek. Ezúttal helyén volt a szívünk, tudtunk plusz erőket mozgósítani és ezzel a magunk javára fordítottuk a mérkőzést! Gratulálok a csapatnak!

  Szent István SE

2-3
(1-2)

2014. augusztus 30, szombat
BLSZ U19 I. csoport, 1. forduló
Budapest, Láng SK Sporttelep
 

Airnergy FC  

Összeállítás: Fazekas - Schneiker, Pavelcsák, Erszény, Vas - István, Nagy Bence, Nagy Balázs, Pallus, Szidor - Csikó

Csere: Feka

Gólszerzők: Szidor, Csikó, Pavelcsák

Edzői értékelés (Turóczi György): Taktikailag végig fegyelmezetten,viszont sok technikai hibával és rossz döntéssel nyertük meg a mai találkozót.Sérülések,kevés cserelehetőség és fáradtság hátráltatott minket,de derekasan küzdve egy gólos előnyt sikerült megtartani-bár 3-1 után el kellett volna dönteni a meccset...remélem ez majd a rutinnal jönni fog.Többen hoztak egy elfogadható szintet,mely stabilitást adott a csapatnak,de néhány játékostól sokkal több kell!A győzelemhez gratulálok!

U16

 
Airnergy FC

6-2
(3-1)

2014. augusztus 23, szombat
MLSZ U21 NBII, Közép-kelet, 2. forduló
 
Budapest, Építők Sporttelep

Csepel FC  

Összeállítás: Balázs - Németh, Blonski, Lázok, Szabó - Lesti, Zsíros, Barta, Potocska, Ibrahim - Jurecska 

Cserék: Jurassa, Csopey, Magony, Albert, Takács

Gólszerzők: Jurecska (3), Szabó, Zsíros, Lesti

Edzői értékelés (Simon Péter): A mérkőzés első negyed órájában kimondottan jól futballoztunk, rendre sikerült megbontani az ellenfél védelmét. Remek támadásokat vezettünk a bal oldalon, Szabó Marcell két jó beadása réven már a 15. percben 2-0-ra vezettünk, de ugyanebben a percben  egy szép egyéni akció végén már 3-0 volt ide. Egész mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült, a csepelieknek csak a mi két butaságunkból sikerült gólt elérniük. A második félidő elején kicsit akadozott a játékunk, de a második játékrész középső harmadában sikerült ismét 3 gólt szereznünk, és ezzel magabiztos győzelmet arattunk. A kezdetekhez képest nagyon sokat fejlődtünk, sokat kell még dolgoznunk, de jó úton járunk. Gratulálok a csapatnak!


 
Gyöngyös AK U17

5-2
(2-1)

2014. augusztus 23, szombat
MLSZ U21 NBII, Közép-kelet, 3. forduló
 
Gyöngyös, Kömley Károly Sporttelep

Airnergy FC U16  

Összeállítás: Balázs - Németh, Blonski, Lázok, Szabó - Lesti, Zsíros, Jurecska, Potocska, Ibrahim - Dévényi 

Cserék: Jurassa, Csopey, Magony, Albert, Takács

Gólszerzők: Jurecska (3), Szabó, Zsíros, Lesti

Edzői értékelés (Simon Péter): Ebben a mérkőzésben sokkal több volt, mint amit kihoztunk belőle. Csak az első fél órában próbáltuk a játékunkat játszani,  és egy gyönyörű támadás végén gólt is szereztünk. A félidő végére a Gyöngyösnek sikerült megfordítani a mérkőzést két védelmi hiba után. Sajnos elvesztettük a fonalat, így egyre több lehetősége lett az ellenfélnek, akik a mi hibáinkból éltek. Egy hatalmas góllal egyenlíteni tudtunk, de már kevés volt ahhoz, hogy megnyerjük a mérkőzést. A végére már teljesen szétestünk, elfáradtunk és ezt Gyöngyös ki is használta. Meg kell még tanulnunk azt is, hogy az ilyen mérkőzéseket hogyan kell megnyerni. Kicsit hiányoltam az akaratot és az győzni akarást, ebben még sokat kell fejlődnünk.

U14

 
Airnergy FC

3-0
(0-0)

2014. augusztus 30, szombat
BLSZ U15, 1. forduló
 
Budapest, Építők Sporttelep

Csepel FC  

Összeállítások: Hegyi - Pesti, Nagy, Naphegyi, Szijártó - Balogh, Sásdi, Varga - Szepesi, Dudás, Vonnák

Cserék: Kaplár, Kelemen

Gólszerzők: Szepesi (2), Balogh

Edzői értékelés (Magyar Krisztián): Gratulálok a csapatnak, ma sikerült átlépnünk saját árnyékunkat. A játékkal és a mentalitással is meg voltam elégedve az egész mérkőzésen. Az első félidőben szerencsénk is volt, hogy az ellenfél elpuskázta az előtte adódó helyzeteket de már akkor is jól futbaloztunk, viszont a második játékrészre a játék minden elemében sikerült ellenfelünk fölé nőni. Örülök, hogy a nyáron elvégzett rengeteg állóképességi munka ma meghozta a gyümölcsét. Remélem, elhisszük, hogy nem kell megijednünk a nagyobb és idősebb ellenfelektől sem, megfelelő akarattal kiegyenlíthetjük a fizikális különbségeket.

 
Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: