Hírek - Az U13 Budapest legjobb futsal csapata
2014.03.31   11:32

Fontos győzelmet aratott U13-as csapatunk a Budapesti Futsal-döntőben a Sportházban szombat délután. Az ellenfelek a Cső Montage, a Kispest és a Hidegkút voltak. A csapat 3 meccsen 3 győzelmet aratott, így számolgatni sem kellett, hogy tudjuk, aranyérmet szerzett a társaság.

FTC-Airnergy - Cső Montage  3 : 1
Kispest - FTC-Airnergy 1 : 2
FTC-Airnergy - Hidegkút  7 : 1

A döntő csapata: Pécz - Kelemen, Sásdi, Dudás, Mészáros, Kaplár, Balogh, Pesti, Varga

Futsal idényben pályára léptek még: Naphegyi, Szabó, Szijártó Vonnák, Nagy, Hangai

Edzői értékelés (Magyar Krisztián): A célunk az volt a futsal döntőben, hogy legalább egy csapatot megelőzzünk és így egy éremmel a nyakunkban távozhassunk. Ezt sikerült alaposan túlteljesítenünk, mert mindhárom mérkőzésen győztesen hagytuk el a pályát, pedig ellenfeleink között több csapat is nagyobb óraszámban foglalkozik a labdarúgás ezen változatával.
Végig tudatos, magabiztos játékot nyújtottunk, csapatként és egyénileg is fölé nőttünk a mezőnynek. Védekezésünk az egész torna alatt kiemelkedő volt, ami a mai napon egy jó kapus teljesítménnyel egészült ki. Támadójátékunkról pedig mindent elmond, hogy a mi csapatunk adta a döntő gólkirályát Mészáros Richárd személyében.

Nagy szükségünk volt erre a sikerre, hogy az ínségesebb időkben is legyen hitünk a munkában és hogy tovább épüljön közösségünk.

 
Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: