Hírek - Az U14-es csapat elkezdte a Futsal bajnokságot.
2014.11.30   17:12

A mai nappal számunkra is megkezdődött a futsal szezon.

A múlt évi saját korosztályban elért nagy sikerek után tudtuk, hogy az ez évi 2000-es bajnokság nem lesz sétagalopp, éppen ezért minden játékost neveztünk, azokat is akiknek jobban megy és azokat is, akiknek kevésbé áll közelebb a szívükhöz a futsal.

Az első két mérkőzésen igazolódott a papírforma, mert játékunkkal nem bírtunk kiegyenlíteni a fizikális különbségeket, és bár mezőnyben nem voltunk rosszabbak de a befejezéseknél határozatlannak, a védekezésnél pedig sokszor könnyűnek bizonyultunk.

CSHC 94 SE - AIRNERGY FC 6 - 2

KELEN SC - AIRNERGY FC 8 - 0

Hegyi - Kelemen, Pesti ( Szijártó ) Varga, Dudás ( Nagy )
Pécz - Sásdi, Naphegyi, ( Kaplár ) Kálazi, Balogh

A harmadik találkozó előtt átbeszéltük mikben hibáztunk és a hangsúlyt a létszámfölényes helyzetek tudatos kihasználására helyeztük. A cserék ütemezésében is változtattunk és ezúttal a futsalban ügyesebbek játszottak több időt, majd az Ő pihentetésükre álltak be a többiek, akik nagyon jól helyettesítették társaikat.
Fegyelmezett védekezésünk és nagyszerű helyzetkihasználásunk meghozta a várt sikert és tükör sima győzelmet arattunk az ellen a Csep-Gól SC ellen, aki előzőleg a minket megverő CSHC-t simázta le 4:0-ra.

AIRNERGY FC - CSEP-GÓL FC 6 - 3

Hegyi ( Pécz ) - Kelemen ( Pesti ), ( Sásdi ), Balogh ( Naphegyi ), ( Kaplár ), Varga ( Kálazi ), Dudás ( Nagy), ( Szijártó )

Összességében sikerült helytállnunk és a végére a győzelemmel a szükséges pozitív töltet is megérkezett, ami hitet ad a további fordulók előtt.

Magyar Krisztián



Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: