Hírek - Az elmúlt héten edzőtáboroztak a Bozsik-palántáink...
2018.09.03   11:17

Az elmúlt napokban első alkalommal rendeztük meg Bozsik korosztályaink számára az 5 napos edzőtábort, ahol napi 2 edzéssel készültek az új szezonra. 



Dévényi Dániel U9: -Alapvető célja volt a tábornak, hogy össze szoktassuk a srácokat egymással és velünk, edzőkkel is, hiszen új felállásban kezdtük meg az évet. Valamint, hogy napi két edzés keretein belül rengeteget mozoghassanak, ezzel megalapozva a további munkát . Először tartottunk ilyen tábort, de remélem nem utoljára!

Bódis Csaba U9
: -Az edzőtáborban az U9-es csapattal dolgoztam közösen Dévényi Danival. A korosztály 7 fővel képviseltette magát a héten zajló edzéseken. Délelőtt, délután edzéseken vettek részt a srácok. Az ebédet követően, ami a Szily ebédlőjében zajlott a társalgóban voltak körülbelül 14 óriáig a gyerekek. Itt taktika megbeszélések, fejlesztő játékok és szabad foglalkozás volt a csendespihenő ideje alatt. Amit elterveztünk azt sikerült is megvalósítanunk. Többek között a mozgáskordináció fejlesztést, labdás koordináció fejlesztést, 1-1 elleni játékokat (területen, irányban, választással, szabad döntéssel),Létszámhátrányos, létszámazonos, és létszámfölényes játékhelyzet mérkőzés szituációba helyezve-mérkőzésszerű játékokat, valamint felméréseket (súly, magasság, sebesség, sebesség mérése labdával, helyből távolugrás) is tartottunk.

Unyi Barnabás U11
: -Új edzőként elsőre szokatlan lehettem a srácoknak, de úgy gondolom hamar egy hullámhosszra kerültünk, tudják mit várok el tőlük, illetve én is tudom, hogy ők mit várnak el tőlem. Összességében sikeres edzőtábort tudhatunk magunk mögött, szerencsére a kitűzött munkát sikerült elvégeznünk. Természetesen mindig van mit csiszolni a csapat játékán de úgy érzem, hogy ez könnyen menni fog. A hét alatt volt 10 edzésünk, ami nagyjából 3 heti munkának felel meg. A játékosok egész nap együtt voltak, a külvilágtól "elzárva", így összeszokhattak, összebarátkozhattak. Ez nagy célom volt a táborra nézve, hiszen szeretném, ha a jövőben nemcsak csapatként, hanem családként is működnénk.


Berkes Máté U13: -A tábort én pozitívan éltem meg. A srácok hozzáállása a táborához és a munkához példaértékű volt, hiszen még nem vettek részt soha ilyen intenzív edzés sorozaton, és az izomláz, illetve különböző apró sérülések, és a fáradtság ellenére szépen helytálltak. Nagyon hasznosnak látom a tábort, hiszen olyan taktikai és elméleti oktatást tudtunk nyújtani a srácoknak, amire normál esetben a hétköznapokon nincs időnk. A magas edzésszám miatt, ezt nem csak elméleti síkon nézhettük át, hanem a délutáni edzéseken rendre gyakorlatba ültethettük át. Sort tudtunk keríteni koordinációs edzésekre is, melyek segítenek rendezni a fiúk mozgását. A gyerekek is nagyon élvezték a tábort, tetszett nekik hogy a gyakorlat mellett elméletben is el lett nekik magyarázva több játékszituáció mágnestábla és többféle rajz segítségével. Én örülök hogy el tudtuk végezni a tervezett munkát, úgy érzem sokat haladtunk előre az egy hét alatt, és remélem ennek a jövőben meglesz az eredménye is.
 


Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: