Hírek - BLSZ Téli Teremtorna: Ismét bajnok az Airnergy FC!
2020.01.12   21:22

Airnergy FC-nek 2019 után 2020-ban is sikerült a dobogó tetején végezni az MLSZ Budapesti Igazgatósága által megszervezett BLSZ Férfi Felnőtt teremtornán. A  24 induló csapatból, 12 csapat jutott tovább a közép döntőbe a decemberben lezajlott csoportmérkőzéseket követően. A mai napon a döntőbe jutó 8 legjoibb csapat mérkőzött meg: Airnergy FC, Mun SE, II. kerület UFC, 1908 Szac Budapest, Testvériség SE, 43.sz. Építők, Budatétény SE, valamint a Pestszentimrei SK. 

Az eredmények a következő képpen alakultak:

Airnergy FC - MUN SE  6-2

Gólszerzők: Nagy Gábor, Kövesdi Zsombor, Takács Márton, Berkes Máté (2), Varga Gergő    ill. Gulyás Erik (2)

 Nagy Gábor 10. percben szerzett góljával 1-0. Kövesdi Zsombor is betalált 8 méterről középről, 2-0 az Airnergy-nek!

A második játékrész is megkezdődött. Gulyás Erik szépített 15 perccel a vége előtt. 2-1 Gors Airnergy-gólok után 4-1.

Kettesével rúgja a gólokat a zöld-fehér csapat, 7 perccel a vége előtt 6-1. Aligha lesz fordítás. Szépített a MUN, 4 perc van hátra. Vége! 

pestifoci.hu


Airnergy FC – 43.sz. Építők  4:3

Az 5. percben Dévényi Dániel vette be az Építők kapuját, majd két perc múlva Takács Márton szerzett nagy gólt, ezzel 2-0. 

Gerhardt Ádám szépített 5 perccel a térfélcsere előtt. Dévényi Dániel estében szerzett szép gólt 3-1 az állás.

Kocsis Balázs szépített büntetőből, de ismét gyorsan jött a válasz, Berkes Máté lőtt a kapuba. Döntőnek is beillő meccs, Gerhardt ádám találatával 7 perccel a vége előtt 4-3.

Gerhardt Ádám fejese a végén centikkel ment mellé, majd  10 másodperccel a vége előtt Tugyi védett nagyot. Így maradt a 4-3.

Döntőben az Airnergy FC!

pestifoci.hu

1908 SZAC – Airnergy FC  3:6

 10 perc játék után 0:0. Kemerle Dániel szerzett gólt a 14. percben. Kozselka Ádám fejelt az üres kapuba egy kipattanót. 2-0

A szünet után odalett a SZAC előny Berkes Máté és Nagy Gábor szerzett gólt két perc alatt. Fordított az Airnergy! Dévényi Dániel lőtte be jobbról a labdát, Varga Gergő pedig közelről a hálóba. Bő 10 percccel a  vége előtt Takács Márton is a kapuba lőtt. Varga Gergő és Takács Márton lőtt újabb gólokat.

Az Airnergy FC lett a terembajnok!

pestifoci.hu

Tugyi Dávidot válaszották a torna legjobb kapusának,így nem csak csapatunknak sikerült a címvédés, de Ő is másodjára lett a díj birtokosa. Gratulálunk! 

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: