Hírek - Bajnok az U17!!!
2014.05.24   20:19

Az 1997-es korosztály szombati, Tabán elleni 4-3-as győzelme azt jelenti, hogy az Airnergy HFC újra kiemelt bajnokságot nyert! Az U17-es csapat gyakorlatilag a hihetetlen tavaszi szereplésével került fel a tabella tetejére, a szombati volt a sorozatban aratott 15. győzelme. A félévkor még listavezető Tatabánya vesztett pontok tekintetében 8 ponttal áll a mieink mögött, amit két forduló alatt biztosan nem hozhatnak már be.

U17 - A Tabán elleni, 4-3-ra megnyert mérkőzés:


Tabáni Spartacus - Airnergy FC 3-4 (3-3)

Összeállítás: Nádasi - Pavelcsák, Vozári, Varga, Balogh - Csatlós, Juhász B., Dévényi - Bujbáczi, Erdei, Kárpáti 

Cserék: István, Csikó, Farkas, Horváth, Fazekas

Gólszerzők: Erdei (2), Pavelcsák, Kárpáti

Edzői értékelés (Pördi Ádám): Most már biztos, hogy az élet a legjobb forgatókönyv író! Az idény legnehezebb, fordulatokban bővelkedő mérkőzésén biztosítottuk be a bajnoki elsőségünket. Már az első percben hátrányba kerültünk, futhattunk az eredmény után. Negyed óra elteltével sikerült egyenlíteni, majd a hazaiak gyakorlatilag a középkezdésből ismét gólt szereztek. Ezúttal két perc elég volt az egyenlítéshez, sőt helyzeteink voltak a vezetés megszerzéséhez. Ezek kimaradtak és az első fél óra végén ismét gólt talált a Tabán. Nem hagytuk magunkat újabb két perc elteltével harmadszor is egalizáltuk az eredményt. Az első félidő hátralévő perceiben nekünk voltak lehetőségeink, de ismét nem tudtuk a magunkhoz ragadni a vezetést. A második félidőt hatalmas elszántsággal kezdtük és a 47. perctől végre mi vezettünk. Nem álltunk meg, a térfelükre szegeztük a hazaiakat, de a mindent eldöntő 5. gólt csak nem sikerült begyötörnünk. Pedig bőven volt rá lehetőségünk, hiszen büntetőt hibáztunk, kapufát rúgtunk és az ellenfél kapusa 3-4 alkalommal hatalmas bravúrral védett. Bár csak egy gól lett a különbség, a győzelmünk mégsem forgott veszélyben, hiszen a végére fizikálisan is és mentálisan is felőröltük a nagyon motiváltan játszó Tabánosokat!
Gratulálok a csapatnak a bajnoki címhez és a csapat nevében köszönöm mindenkinek aki az idény folyamán segített nekünk, hogy elérhessük ezt a szép sikert!!!

Gratulálunk ehhez a gyönyörű teljesítményhez és további Airnergy mezben elért sikereket kívánunk minden játékosnak. Hajrá Airnergy!

 

 

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: