Hírek - Beharangozó: Felnőtt futsal NB II - 3. forduló
2015.09.25   14:31

Felnőtt futsal csapatunk egyetemi csapatok elleni sorozata tovább folytatódik, a harmadik játéknapon az ELTE-BEAC csapatát fogadjuk.


ELTE-BEAC SE - AIRNERGY FC

2015.09.28. hétfő 20.00, BEAC sportcsarnok
Felnőtt futsal csapatunk a Corvinus elleni, második félidőben megfordított és megnyert találkozó után a TFSE ellen vereséget szenvedett, a rendkívül szervezett ellenfelünk 4-0 arányban múlt felül minket - itt a lehetőség a javításra, két hazai mérkőzés után először idegenben, a BEAC sportcsarnokában játszunk.
Ellenfelünk eddig csak egy találkozón szerepelt, ugyanis az első körben szabadnaposak voltak - és pont nélkül várják a hétfői összecsapást. Az ellen a Corvinus ellen szenvedtek 3-1-es vereséget, amely újonc ugyan a mezőnyben, ám az első játéknapon a mi dolgunkat is megnehezítették, csak a második játékrészben tudtuk a magunk javára fordítani a mérkőzést.
Az ELTE nagy erénye az összeszokottság lehet, míg nálunk részben kicserélődött a keret a nyáron, az egyetemisták évek óta nagyrészt ugyanabban az összetételben szerepelnek - volt azért náluk is érkező ezúttal, a Veszprémből érkező, NB I-es tapasztalattal rendelkező Mudra Ákos, illetve a futsal terén új igazolásnak számító, nagypályán a Tatabánya utánpótlásában futballozó Gáspár Dávid is új arc aktuális ellenfelünknél.
Csapatunk az elmúlt forduló vereségét követően mindent meg fog tenni, hogy az első játéknaphoz hasonlóan ismét győztesen zárjuk a mérkőzést, azonban egy rendkívül masszív, szervezett gárda vár ránk.

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: