Hírek - Beharangozó: Felnőtt futsal NB II - 4. forduló
2015.10.05   11:59

Az eddigi legnehezebb ellenfél vár futsal csapatunkra: a feljutásért küzdő, válogatottak sorát felvonultató Fradit fogadjuk.


AIRNERGY FC - FRADI FUTSAL-FISHER KLÍMA
2015.10.05. hétfő 19.30, Gyulai István Általános Iskola
Felnőtt futsal csapatunk az egyetemi gárdák elleni sorozatát az ELTE elleni győzelemmel lezárva immár a bajnokság egyik nagy esélyese, a Fradi ellen készül. Két győzelem mellett egyetlen vereséggel a tabella ötödik helyén álló gárdánkra az eddigi legkeményebb erőpróba vár, a zöld-fehérekkel szemben bravúr kell a pontszerzéshez.


Ellenfelünk, a Fradi hibátlan mérleggel, mindkét eddigi találkozóját megnyerve érkezik hozzánk, ráadásul a kupában is megkezdték a menetelést: a két fordulóval ezelőtt minket a bajnokságban legyőző TFSE csapatát ütötték ki magabiztosan. Az előző szezon harmadik helye után az előrelépést, és egyben a feljutást tűzték ki célul a Népligetben, ennek érdekében a zöld-fehérek kerete a nyáron jelentősen kicserélődött és megerősödött: többek között Laucsek, Birinyi, Sivák, Kulik és Andorka személyében kezdőcsapatnyi NB I-es rutinnal rendelkező játékos érkezett, sőt, többen közülük válogatott szinten is letették névjegyüket, elég, ha Sivák nevét említjük. Nagyon komoly megmérettetés vár tehát ránk, a BME legyőzése is mutatja a Fradi erejét - érdekes, hogy a Corvinus ellen azonban kisebb különbséggel tudtak nyerni, mint mi tettük azt az első játéknapon. Nem mi vagyunk tehát a találkozó esélyesei, bravúrra lesz szükségünk a pontszerzéshez, azonban azon leszünk, hogy meglepjük neves riválisunkat. 

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: