Hírek - Beharangozó: U15, U14 - 7. forduló
2015.10.02   12:40

Legutóbb szabadnaposak voltunk, így természetesen alig várjuk már az újabb megmérettetést - ami idegenben, a Cegléd otthonában vár csapatainkra, lássuk, mire számíthatunk.



CEGLÉDI VSE U15 - AIRNERGY FC U15

2015.10.03. szombat 10.00, Ceglédi VSE Malomtószél sporttelep
U15-ös csapatunk háromból három győzelemmel, közte a Honvéd bravúros idegenbeli legyőzésével hibátlanul áll a tabellán - rajtunk kívül csak a III. Kerület áll hasonló mérleggel, az óbudaiak mind a négy eddigi találkozójukat hozták. Ráadásul egyre többen kapnak szerepet az idősebbeknél, az U16-os gárdában heten is bemutatkoztak már, emellett az U17-es BLSZ bajnokságban is többeknek van már tapasztalatuk, jó formában várjuk tehát a találkozót.



CEGLÉDI VSE U14 - AIRNERGY FC U14
2015.10.03. szombat 12.00, Ceglédi VSE Malomtószél sporttelep
U14-es csapatunk nem tudja egyelőre hozni az idősebbek eredménysorát, azonban ez nem meglepő annak tükrében, hogy játékosaink nagy része egy évvel fiatalabb a riválisoknál, és nagypályán abszolút újoncként kezdtük a szezont, az átállás a kisebb játéktérről és létszámról pedig sosem könnyű. Láthatóak azonban biztató jelek, és a munka amit napról-napra elvégzünk meg fogja hozni a gyümölcsét.


Ellenfelünk, a Ceglédi VSE két korosztálya eddig abszolút ellentétesen szerepel: míg az U15-ösök szerzett pont nélkül, sereghajtóként állnak, a fiatalabbak mezőnyében begyűjtött nyolc pont - két győzelem, két döntetlen - a dobogó harmadik fokáig repítette a CVSE-t. Általában nem rendeznek gólfesztivált a Pest megyeiek, azonban a védelmük stabilnak mondható, mindössze kétszer kapituláltak eddig, meccseik felét lehozták kapott gól nélkül. Az U15-ösökről nem mondható el, hogy ilyen masszívak lennének, két szerzett találat mellett huszonöt kapott virít a nevük mellett - azon leszünk, hogy ez a szám tovább növekedjen a szombati mérkőzésen.

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: