Hírek - Beharangozó: U15, U14 - 8. forduló
2015.10.10   13:33

Hazai pályán vár ránk a következő megmérettetés, Pest megyei riválissal nézünk farkasszemet.


AIRNERGY FC U15 - GÖDÖLLŐI SK U15
2015.10.11. vasárnap 9.00, Siketek SC sporttelep
U15-ös gárdánk eddig négy alkalommal lépett pályára, és mivel minden találkozónkat sikerrel vettük, jó helyzetből várjuk a mérkőzést - harmadik helyen állunk jelenleg, ám mindkét előttünk lévő rivális kettő mérkőzéssel többet játszott. Rajtunk kívül már csak a III. Kerület hibátlan a mezőnyben, az óbudaiak 6/6-os mutatóval rendelkeznek, fontos tehát az újabb siker, hogy tartsuk velük a lépést.



AIRNERGY FC U14 - GÖDÖLLŐI SK U14 
2015.10.11. vasárnap 11.00, Siketek SC sporttelep 
U14-es gárdánk az első mérkőzés bravúros, idegenbeli pontszerzése óta zsinórban három találkozón szenvedett vereséget, az igazsághoz hozzátartozik, hogy a háromból két rivális, a Honvéd és a Cegléd dobogós helyen áll tehát élcsapatok bizonyultak jobbnak nálunk. Ezúttal azonban egy hozzánk hasonló mérleggel álló riválist látunk vendégül, és mindent megteszünk azért, hogy ismét ponttal, pontokkal gazdagodjunk.


Aktuális ellenfelünk, a Gödöllő csapata mindkét korosztályban hasonló mutatókkal rendelkezik, a középmezőny végén, a 9. illetve 10. pozícióban állnak jelenleg - érdekesség, hogy az U14-es gárdájuk hiába áll eggyel több szerzett ponttal, mégis az U15-ösök helyezése kedvezőbb. U15-ös csapatunk tehát egyértelműen esélyesként lép pályára, amire figyelnünk kell, az a vendégek támadójátéka lehet: eddig a visszafogott szereplés ellenére is 13 alkalommal találtak már be az ellenfelek hálójába, ez nem sokkal kevesebb, mint a mi tizenhat gólunk.
Fiatalabb korosztályunk pedig a helyezések alapján igazi alsóházi rangadót játszik ezúttal, a vendégek közvetlenül előttünk állnak a tabellán, egy esetleges győzelemmel pontszámban beérhetjük őket.  

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: