Hírek - Beharangozó: U15, U14 - 9. forduló
2015.10.16   10:59

Folytatja szereplését két legifjabb nagypályás korosztályunk - a legutóbbi forduló kettős győzelme jó előjel lehet számunkra - ezúttal ráadásul több egykori játékosunk is van az ellenfélnél, ez ad egy kis pikantériát a találkozóknak.


RÁKOSMENTE KSK U15 - AIRNERGY FC U15
2015.10.17. szombat 10.00, RKSK sporttelep
U15-ös csapatunk továbbra is hibátlan mérleggel áll, csak a szintén százszázalékos, egy meccsel többet játszott III. Kerület előz meg minket a tabellán. A Gödöllő fölényes legyőzése mellett az is bizakodásra ad okot, hogy több játékosunk is immár rendszeresen az U17-es mezőnyben is edződik, ez pedig a saját bajnokságunkban is jó hatással lehet játékunkra, teljesítményünkre. A legutóbbi fordulóban hétszer, eddig összesen tízszer beköszönő Pásztor Roland ráadásul a góllövőlistán is holtversenyben az élen áll, mögötte nem sokkal marad el a nyolcgólos Varga Gergő. Külön pikantériát ad a soron következő mérkőzésnek az is, hogy ellenfelünk színeiben több, korábban nálunk futballozó játékos is szerepel - azon leszünk, hogy ezúttal ne legyen okuk az örömre.



RÁKOSMENTE KSK U14 - AIRNERGY FC U14
201510.17. szombat 12.00, RKSK sporttelep
U14-es gárdánk az elmúlt fordulóban megszerezte első győzelmét a szezonban, tehát mindenképp jó előjelekkel várjuk az újabb találkozót. A Gödöllő legyőzését megelőzően mindössze az első játéknapon, Hatvanban elért döntetlen alkalmával szereztünk pontot, így nagyon jókor jött a siker. Ráadásul kapott gól nélkül szereztük meg a három pontot, ez volt az első találkozónk, amelyen érintetlen maradt a hálónk.



Ellenfelünk, az RKSK csapata eddig nem brillírozik, különösen az U15-ös korosztályban maradnak adósak az eredményekkel: ott eddig mindössze egyetlen győzelemre futotta tőlük, a sereghajtó Ceglédet gyűrték le. Tíz szerzett góljuk mellett (ennek felét épp az egyetlen győzelmük alkalmával rámolták be) huszonnégyszer kapituláltak, tehát nem mondható betonbiztosnak a védelmük.
U14-es csapatuk ennél azért jobban áll, hét pontjuk van eddig, ráadásul a legutóbbi két találkozón nem szenvedtek vereséget, mondhatni jó formában vannak.
A helyzetünk hasonló a Gödöllő elleni mérkőzéshez: győzelem esetén ezúttal is beérhetjük pontszámban az aktuális riválist.
Ahogy már említettük, több korábbi játékosunk is RKSK-színekben szerepel, azonban bízunk benne, hogy ez is kevés lesz ahhoz, hogy megszorongassák csapatainkat.

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: