Hírek - Beharangozó: U17 Futsal - 1. forduló
2015.10.02   14:27

Az előző szezonban mindenkinél jobbnak bizonyult U17-es futsal csapatunk, a recept tehát adott, következik az első forduló II. osztályú futsal bajnokság Közép 3. csoportjában, a pestszentimrei Sportkastélyban.

U20-as futsal csapatunk mellett az U17-esek is megkezdik szereplésüket. Az előző szezonban ebben a korosztályban óriási sikert értünk el, még az U20-asok bronzérmét is túlszárnyalva. Hatalmas fölénnyel nyertük meg a csoportunkat, aztán a középdöntőben is hibátlan teljesítménnyel végeztünk az élen - és innentől már nem is volt megállás: kapott gól nélkül nyertük az elődöntőt, és a fináléban a Gödöllőt legyőzve aranyérmesek lettünk. Csodálatosan zártuk tehát a szezont, a tavalyi szerepléshez hasonlót nem lesz könnyű produkálni, de mindent megteszünk azért, hogy a 2015/16-os szezonban is letegyük a névjegyünket ebben a korosztályban is.


AIRNERGY FC U17 - FÉLEGYHÁZI TSI U17
2015.10.03. szombat 9.50, Pestszentimrei Sportkastély
A kiskunfélegyházi gárda az előző szezonban nem tudott az U20-asokhoz hasonló eredményeket elérni, ebben a korosztályban sokkal kevésbé keltették masszív, nehezen verhető csapat látszatát, erről árulkodik a mindössze 7 szerzett pont, és a csoportutolsó helyezésük is - azonban nem eshetünk abba a hibába, hogy lebecsüljük a riválist, de bizakodva várhatjuk a találkozót.



ELTE-BEAC U17 - AIRNERGY FC U17
2015.10.03. szombat 11.30, Pestszentimrei Sportkastély
Ismerős ellenfél vár ránk a második mérkőzésen, hiszen az előző szezonban is egy csoportban voltunk velük, és bár mindössze a harmadik helyen végeztek így nem jutottak tovább, két okból sem vonhatunk le ebből messzemenő következtetést: egyrészt csak az utolsó játéknapon dőlt el a második hely kérdése köztük és a KSK Limes csapata között, az ELTE-vereség azt jelentette, hogy lecsúsznak a második pozícióról. Másrészt egymás elleni mérkőzéseink eredménye is óva inthet az elbizakodottságtól: ugyan egyetlen döntetlen mellett minden alkalommal legyőztük budapesti riválisunkat, azonban többnyire szoros, egy-két gólos sikerek voltak ezek, korántsem mondható tehát, hogy a pofozógép szerepét töltötték volna be, így mindenképp teljes koncentrációra lesz szükségünk.



KASTÉLYDOMBI SE U17 - AIRNERGY FC U17
2015.10.03. szombat 13.10, Pestszentimrei Sportkastély
Harmadik riválisunk az előző idényben nem szerepeltetett U17-es csapatot, így nehéz megjósolni, mire számíthatunk tőlük, teljesítményüket nagyban meghatározhatja, hogy milyen összetételű keretet sikerült összehozniuk a nyáron, és nem csak képességeket, hanem futsalos tapasztalatot is tekintve, ugyanis ez utóbbi vélhetően erősen felénk billentheti a mérleg nyelvét. Hogy mire lehetnek képesek, az szombaton kiderül.

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: