Hírek - Beharangozó: U18. U16 - 2. forduló
2015.08.28   16:45

Több szempontból is különleges találkozóval indul csapataink szereplése az MLSZ II. osztály Közép-Kelet csoportjában.

SOMOS SE U19 - AIRNERGY FC U18
2015.08.29 szombat 12.00, Salgótarján, Szojka Ferenc stadion
U18-as korosztályunk a nyári felkészülést új edzővel kezdte meg, a REAC-tól érkező Csapó Gábor vette át az irányítást, aki így idegenbeli túrán debütál tétmérkőzésen a csapat kispadján. Természetesen az egy év korkülönbség nem nekünk kedvez, azonban azon leszünk, hogy ez a differencia az eredményben ne mutatkozzon meg.

SOMOS SE U17 - AIRNERGY FC U16
2015.08.29. szombat 10.00, Salgótarján, Szojka Ferenc stadion
U16-os akadémistáink első szezonjukra készülnek Airnergy-színekben; ahogy az előző évfolyam esetében, úgy ezúttal is az ország számos pontjáról érkeztek a játékosok, akik Gabura Gyula és Turóczi György irányításával készülnek.


Első ellenfelünk, a Somos SE amolyan sötét ló a mezőnyben: felnőtt gárdájuk a Nógrád megyei I. osztályú évek után feljutott az NB III-ba, utánpótlás szinten pedig még érdekesebb a helyzet. Az előző szezonban a megyei I. osztályú U19-es és U16-os pontvadászatot is sikeresen, negyedik illetve harmadik helyen zárta a somoskőújfalui gárda, rájuk épülhet tehát a jelenlegi csapat, akik a klubot tekintve országos bajnokságban újoncként vágnak neki a szezonnak. Azonban játékosaik közül sokakról nem állítható, hogy újoncok lennének, hiszen az előző szezonban az U17-eseknél a Közép B csoport hetedik helyen záró, valamint az U15-ösök Közép-Kelet csoportját megnyerő Salgótarján csapatából nagyon sok játékos igazolt nyáron Somoskőjfalura - számukra a Somos SE hazai pályája, vagyis a salgótarjáni Szojka Ferenc stadion duplán ismerős terep lehet. Így tehát szinte megjósolhatatlan, mire számíthatunk a hazai gárdáktól, de az biztos, nem lesz könnyű dolgunk, bemutatkozásnak tehát rögtön kemény erőpróba következik.

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: