Hírek - Beharangozó: U18, U16 - 9. forduló
2015.10.16   10:09

Az előző fordulóban a Vecsés volt az ellenfelünk, U18-as csapatunk megnyerte a találkozót, így továbbra is százszázalékos, míg az U16-os meccs elmaradt, így alig várjuk már az újabb megmérettetést.


AIRNERGY FC U18 - CSEPEL FC U18
2015.10.20. kedd 14.00, Siketek SC sporttelep
U18-as gárdánk továbbra is hibátlan mérleggel menetel a bajnokságban, az Újpest az egyetlen rivális, amelyik tartja velünk a lépést. A Vecsés ellen ráadásul gólt sem kaptunk, érdekes, hogy ez mindössze a második ilyen találkozónk volt a szezonban - a hét meccsen szerzett negyven gólra azonban nem igazán lehet panaszunk. Ugyan ezúttal kemény, dobogóért harcoló ellenfél vár ránk, jó esélyünk van a győzelemre, és természetesen ez is a célunk, és ezzel nyolcra növelni a zsinórban megnyert mérkőzések számát.



AIRNERGY FC U16 - CSEPEL FC U16
2015.10.18. vasárnap 9.00, Siketek SC sporttelep
U16-os akadémistáink a gyenge szezonkezdet után egyre inkább biztató formát mutatnak, a legutóbbi három találkozónkból kettőt megynertünk, és mindössze egyetlen gólt kaptunk. Látszik tehát a fejlődés a csapaton, amelybe egyre inkább beépül több U15-ös játékos is. Néhányan pedig már az U17-es csapatban is bemutatkoztak a gárdából, a legutóbbi három mérkőzésen két gólt szerző Antal ráadásul az idősebbek között is góllal tette le a névjegyét, reméljük, jó formája a Csepel ellen is kitart.



Ellenfelünk, a Csepel FC csapata ebben a bajnokságban hozzánk hasonlóan egy évvel fiatalabb csapattal indul, és eddig biztató a szereplésük mindkét korosztályban: az U19-es mezőnyben közvetlenül a dobogósok mögött, negyedik pozícióban állnak jelenleg, míg a fiatalabbak a hatodik helyről várják az összecsapást. Ellenfelünk mérkőzéseire eddig a gólzápor a jellemző, mind szerzett, mind kapott gólok tekintetében - reméljük, ezúttal kizárólag a kapott gólok számát növeli a XXI. kerületi gárda.

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: