Hírek - Beharangozó: U19, U17 - 1. forduló
2015.08.25   13:33

Hétközi idegenbeli mérkőzéssel indul a szezon az MLSZ II. osztály, Közép A csoportjában szereplő U19-es és akadémista U17-es korosztályunk számára, lássuk, mire is számíthatunk.

TABÁNI SPARTACUS U19 - AIRNERGY FC U19
2015.08.26. szerda 17.00, Sportmax Sportközpont
U19-es korosztályunk egy szezonnyi U21-es tapasztalattal felvértezve ismét saját korosztályában méretteti meg magát. Edzőmérkőzéseink pozitív képet mutatnak, az első osztályú Vác ellen is győzni tudtunk felkészülési találkozón. A csapat magját a tavalyi U21-es brigád jelentős része teszi ki, sokan közülük már a 2013/14-es szezonban is minket erősítettek, amikor U17-es korosztályban, a már akkor is Pördi Ádám által irányított csapat meg sem állt a bajnoki címig az MLSZ II. osztály Közép A csoportjában. Néhány poszton sikerült megerősíteni a keretet a nyári átigazolási időszakban, valamint az edzőtábor is jótékony hatással volt a felkészülésünkre, így bizakodva várjuk, hogy a tétmérkőzéseken nyújtott teljesítményünkben is visszaköszönjön mindez.



TABÁNI SPARTACUS U17 - AIRNERGY FC U17
2015.08.26 szerda 15.00, Sportmax Sportközpont
U17-es akadémistáink második szezonjukat kezdik Airnergy-színekben, az előjelek biztatóak, hiszen egy évvel fiatalabbként is nagyon kevésen múlt a bajnoki cím az U17-es mezőnyben, ám végül meg kellett elégednünk az ezüstéremmel a Gödöllő mögött. A Gabura Gyula és Simon Péter által irányított csapat tehát idén is vérmes reményekkel futhat neki a szezonnak, ráadásul az U19-hez hasonlóan itt is sikerült több poszton is erősíteni, bővíteni a keretet, és a felkészülési mérkőzések gyakran gólzáporos győzelmei is bizakodásra adnak okot. Bízunk benne, hogy a kemény, következetes munka meghozza a gyümölcsét, és eredményes szezon elé néz U17-es csapatunk.



Első ellenfelünk az a Tabáni Spartacus lesz, mely az előző szezonban a Közép B csoportban mind U17-es mind U21-es csapatával jól szerepelt - utóbbiban, hozzánk hasonlóan többnyire fiatalabb játékosokat bevetve. Az U15-ös korosztály Közép-csoportjában pedig a nyolcadik helyen, azaz középmezőnyben végeztek.
Nem számíthatunk könnyű mérkőzésre, hiszen az U21-es mezőnyben ötödik helyet elére csapat, valamint az U17-es bajnokságot negyedik helyen záró gárdájuk is számos csapat dolgát nehezítette meg az elmúlt szezonban, így idén sem mehet biztosra ellenük senki. Különösen annak fényében nem, hogy egyes hírek szerint igen nagy erőket mozgósítottak, hogy még ütőképesebb csapatot hozzanak össze, kérdés, hogy az új játékosokat mennyire sikerült csapattá gyúrniuk a nyári felkészülés alatt.

Mindenképp érdekes, színvonalas mérkőzésekre van kilátás - U19-es csapatunk játékosa, Kakuszi Ádám számára különösen pikáns lehet ez a párosítás, hiszen ő a nyáron épp a Tabán együttesétől igazolt hozzánk. Reméljük a találkozók végén elégedettebb lehet majd, mint egykori csapata, és sikeresen kezdjük a bajnoki idényt.

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: