Hírek - Beharangozó: U19. U17 - 2. forduló
2015.08.28   14:22

Kettős győzelemmel nyitottunk, és máris itt a következő erőpróba. Lássuk a Goldball elleni találkozók előjeleit.

AIRNERGY FC U17 - GOLDBALL U17

2015.08.28. péntek 15.00, ESMTK sporttelep
U17-es akadémista korosztályunk szerdán 5-0-ás félidőt követően féltucat gólnál állt meg. Két nappal a gólzáporos győzelmet követően itt az újabb megmérettetés, természetesen a Goldball ellen sem más a cél, mint a három pont begyűjtése.



AIRNERGY FC U19 - GOLDBALL U19
2015.08.29. szombat 9.00, Siketek SC sporttelep
U19-es csapatunk is győzelemmel kezdett, tehát a formánkra eddig nem lehet panasz, a Goldball ellen azonban már az első perctől kezdve igyekszünk azt a játékot nyújtani, amit a Tabán otthonában csak a fordulást követősen sikerült igazán. Érdekesség, hogy pályaválasztóként, mégis a Goldball számára (is) hazai környezetben lépünk pályára.


Ellenfelünk, a Goldball nem tudta azt a bravúrt végrehajtani az első fordulóban, ami nekünk sikerült, nevezetesen, hogy kettős győzelemmel nyissanak, így vélhetően dupla motivációval, a javítás reményében futnak ki ellenünk a pályára.
Az előző szezonban az U21-es pontvadászatot a középmezőnyt jelentő 10., az U17-es és U15-ös bajnokságot a jóval előkelőbb második illetve ötödik pozícióban zárta a sárga-fekete csapat, így nem számíthatunk könnyű mérkőzésekre.
Érdekesség, hogy az első fordulóban a Goldball U19-es csapatának kapujűt az első fordulóban az a Sásdi Dominik védte, aki épp tőlünk igazolt aktuális ellenfelünkhöz. Amennyiben ellenünk is vele kezdődik a Goldball összeállítása, úgy a Tabán elleni összecsapáshoz hasonlóan ezúttal is lesz játékos, akinek különösen pikáns a találkozó - szerdán fordított volt a felállás, és végül a Tabántól hozzánk igazoló Kakuszi Ádám kettős Airnergy-sikernek örülhetett. Reméljük, ezúttal Sásdi Dominik és a Goldball számára nem adódik hasonló lehetőség.

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: