Hírek - Beharangozó: U19, U17 - 3. forduló
2015.09.04   10:32

Eddig százszázalékos teljesítménnyel menetelünk mindkét korosztályban, szombaton Óbudára látogatunk, nézzük, mire számíthatunk ezúttal.


III. KERÜLET U19 - AIRNERGY FC U19
2015.09.05. szombat 12.00, III. Kerület TVE sporttelep
U19-es
csapatunk a Közép A-csoportbeli sikerek mellett a BLSZ U19-es bajnokságában is nyerni tudott első megmérettetésén, ráadásul igen nagy különbséggel - természetesen a III. Kerület ellen nehezebb találkozóra számíthatunk. A BLSZ-es mérkőzésen több új igazolás is bemutatkozott színeinkben, így tovább nőttek a variációs lehetőségek a keretben, így a formnk mellett ez is mellettünk szólhat.


III. KERÜLET U17 - AIRNERGY FC U17
2015.09.05. szombat 10.00, III. Kerület TVE sporttelep
U17-es gárdánk gólt sem kapva áll az élen, így természetesen nem lehet panasz a formánkra, a sikerek értékét növeli, hogy három nap leforgása alatt nyertünk két találkozót, úgy fest tehát, hogy a sorozatterhelést is bírja a csapat. A III. Kerület otthonában természetesen az újabb siker a cél, és a kapott gól nélküli sorozatunk továbbépítése is szép kihívás.


Aktuális ellenfelünk, a III. Kerület eddig mindössze egyszer lépett pályára a szezonban, a Soroksár ellen az U19-esek győzni tudtak, U17-es csapatuk viszont vereséggel kezdett.
A tavalyi szezonban különleges duplát könyvelhetett el az óbudai gárda: U21-es és U17-es korosztályuk is a hatodik helyen zárt, ugyanúgy negyvennyolc ponttal, csak a két csapat gólkülönbségében volt differencia.
Az U15-ösök pedig az ötödik pozícióig kapaszkodtak tavaly, részben rájuk épülhet a jelenlegi U17-es korosztály. Így elmondható, hogy egy masszív középcsapat otthonában lépünk pályára, de aennyiben az eddig mutatott formánkat állandósítani tudjuk, jó esélyünk van az újabb sikerekre.

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: