Hírek - Beharangozó: U19, U17 - 5. forduló
2015.09.17   16:27

A Szolnok elleni, egy győzelmet és egy vereséget hozó párharc után a REAC otthonában folytatjuk - ezúttal, kissé szokatlan módon, pénteken.


REAC SPORTISKOLA U19 - AIRNERGY FC U19
2015.09.18. péntek 18.00, REAC Szántóföld úti sporttelep
U19-es gárdánk négy mérkőzést követően veretlenül áll az élen, imponáló 13-3-as gólkülönbséggel, azonban nagy a tumultus az élbolyban, ráadásul egy-egy elhalasztott találkozó miatt még nehéz pontos képet festeni az erőviszonyokról, ennek ellenére nem lehet más célunk, mint megőrizni veretlenségünket, és újabb győzelemmel folytatni az eddigi sikeres sorozatot.


REAC SPORTISKOLA U17 - AIRNERGY FC U17
2015.09.18. péntek 16.00, REAC Szántóföld úti sporttelep
U17-es akadémistáink az első három forduló fölényes sikerei után legutóbb nem csak kapott gól nélküli sorozatát, 2014 novembere óta tartó bajnoki veretlenségi szériáját is megszakította a Szolnok ellen, így minden bizonnyal dupla motivációval lépünk pályára, hogy bizonyítsuk, nem ismétlődik meg a múlt heti kisiklás.


Ellenfelünk, a REAC Sportiskola csapata nem kezdte rosszul a szezont, bár nehéz megítélni a szereplésüket, hiszen a sikereket nem lehet elvitatni tőlük, ám eddig mindkét korosztályban mindössze két találkozón szerepeltek, igaz, ezeket veretlenül, összességében 10 pontot szerezve, tehát mindenképp sikerrel abszolválták. U19-es gárdájuk ikszelt a Vecséssel és megverték a Soroksárt - érdekesség, hogy ebben a korosztályban egyelőre mindkét említett csapat a mezőny alsó felében található.
Az U17-esek mindkét találkozójukat megnyerték, ráadásul rájuk (az eddigi eredmények fényében) mindenképp masszívabb vecsési és soroksári gárda várt.
Nehéz tehát megjósolni az esélyeket, de természetesen a három pont reményében lépünk pályára ezúttal is.

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: