Hírek - Beharangozó: U19, U17 - 6. forduló
2015.09.25   11:03

AIRNERGY FC U19 - KELEN SC U19
2015.09.26. szombat 13.00, Siketek SC sporttelep
U19-es csapatunk a REAC elleni idegenbeli sikert követően - köszönhetően a Budaörs szerdai pontvesztésének - ismét élre állt a bajnokságban, ráadásul öt találkozón mindössze három gólt kaptunk, ezzel holtversenyben a miénk a legjobb mutató azon csapatok közül, akik ötször léptek pályára, mindössze a Balassagyarmat kapitulált kevesebbszer eddig, ők négy találkozón kaptak két gólt. Támadójátékunkra sem lehet panasz, a tizenöt rúgott gól éppen hármas meccsenkénti átlagot jelent - remélhetőleg ezúttal is hozzuk ezt a szintet, és a három gól mellé három pont is társul.



AIRNERGY FC U17 - KELEN SC U17
2015.09.26. szombat 9.00, Siketek SC sporttelep
U17-es akadémista gárdánk magabiztos győzelemmel javított a Szolnok elleni kisiklást követően, és épp az említett rivális mögött, második helyen áll jelenleg - a MÁV FC nem csak minket győzött le, eddig minden találkozón nyerni tudtak. Húsz rúgott gólunk megsüvegelendő teljesítmény, ráadásul mindössze kettőt kaptunk - azokat épp az elveszített rangadón -, ráadásul Jurecska Erik holtversenyben a góllövőlista élén áll.



Ellenfelünk, a Kelen SC kettővel kevesebbet játszott eddig, mint mi, és egész jól kezdték a szezont. Az U19-es gárda a Mészöly Focisuli legyőzése mellett döntetlent játszott a Vecséssel, viszont a Soroksár ellen alulmaradtak - U17-ben még jobb a mérlegük: a Vecsés ellen nem szereztek pontot, másik két találkozójukat azonban megnyerték, és pontosan ugyanolyan gólkülönbséggel állnak, mint mi.

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: