Hírek - Beharangozó: U19, U17 - 7. forduló
2015.10.13   08:59

A hetedik fordulóban esedékes összecsapását játssza le U19-es és U17-es gárdánk kedden illetve szerdán - a vecsési győztes recept adott, remélhetőleg sikerül megismételni az U18-as eredményt.


FERIHEGY VECSÉS U19 - AIRNERGY FC U19
2015.10.14. szerda 15.00, Vecsési FC sporttelep
U19-es gárdánk a Mészöly Focisuli elleni váratlan botlást követően - az egy pontot jelentő találatot mindössze a 89. percben tudtuk begyötörni rendkívül lelkesen játszó ellenfelünk hálójába - hétközi találkozón folytatja szereplését. Csapatunk továbbra is dobogós helyen, veretlen mérleggel áll a tabellán, ám a listavezető III. Kerület két ponttal meglépett tőlünk, mindenképp győznünk kell tehát, hogy tartsuk a lépést az óbudai alakulattal.


FERIHEGY VECSÉS U17 - AIRNERGY FC U17
2015.10.13. kedd 15.00, Vecsési FC sporttelep
U17-es fiaink gólzáporos sikerrel abszolválták a hétvégi találkozót, így a hibátlan Szolnok mögött továbbra is a második pozíciót foglaljuk el a tabellán - egyetlen vereségünket épp a listavezető ellen szenvedtük. Harmincnégy rúgott gólunk a második legtöbb a mezőnyben, és mindössze kétszer kapituláltunk - épp a Szolnok elleni rangadón kaptuk mindkét gólt - ebben a mutatóban mindössze a listavezető előz meg minket. Imponáló a mérlegünk tehát, és egy újabb győzelem nagyon fontos lenne, hiszen riválisunkra hétvégén kemény ütközet vár, a harmadik helyen álló Tabánnal mérkőznek meg.


Ellenfelünk, a Vecsés gárdája mindkét korosztályban stabil középcsapatnak számít, mindössze kétszer-kétszer szenvedtek vereséget, az U19-es gárdájuk tíz, míg a fiatalabbak hat pontot szereztek eddig. U18-as csapatunk hétvégén legyőzte a Pest megyeiek hasonló korosztályú együttesét, adott tehát a recept, reméljük újabb két szép sikerrel zárjuk a "vecsési napokat".

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: