Hírek - Beharangozó: U19, U17 - 8. forduló
2015.10.09   16:49

Mindkét korosztályunk az élmezőnyben található, míg aktuális ellenfelünkről nem mondható el hasonló, így bizakodva várjuk a mérkőzéseket. 

 

AIRNERGY FC U19 - MÉSZÖLY FOCISULI U19

2015.10.11. vasárnap 12.00., Siketek SC sporttelep

U19-es csapatunk a Kelen SC magabiztos legyőzése, valamint a sikeres U20-as futsal forduló tükrében jó hangulatban várja az újabb megmérettetést, hat mérkőzés után továbbra is őrizzük veretlenségünket, így ezúttal sem más a célunk, mint a győzelem hazai pályán. 

 

AIRNERGY FC U17 - MÉSZÖLY FOCISULI U17

2015.10.10. szombat 9.00., Siketek SC sporttelep

U17-es akadémista csapatunk is hasonlóan jó előjellel, első helyen zárt futsal fordulóval hangolt a találkozóra, ráadásul eddig mindössze két gólt kaptunk a bajnokságban, itt az alkalom a 22 szerzett találat növelésére a sereghajtó ellen

 

Aktuális ellenfelünk, a Mészöly Focisuli csapata nem büszkélkedhet hozzánk hasonlóan jó mérleggel eddig, különösen U17-es csapatuk adós a sikerekkel: mindössze egy pontot szerezve, negyvenegy kapott góllal az utolsó helyet foglalják el. Az idősebbek ennél azért jobban állnak, bár az élmezőnnyel úgy fest ők sem tudják tartani a lépést: három győzelem mellett ugyanennyi vereséggel a kilencedik pozíció az övék. Támadójátékukra eddig nem lehet panasz, ezt a tizenhét szerzett góljuk is jelzi, azonban a kapott oldalon mindössze eggyel van kevesebb, gólgazdag mérkőzéseket játszottak tehát eddig - reméljük ezúttal is az várható, és Airnergy-találatokban gazdag összecsapáson tudunk diadalmaskodni. 

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: