Hírek - Beharangozó: U20 Futsal - 1. forduló
2015.10.02   13:08

Indul a szezon U20-as futsalosaink számára is, a tornarendszerben zajló bajnokság Közép-Nyugat csoportjában az első kört Kiskunfélegyházán játsszuk.


U20-as futsal csapatunk az előző szezonban óriási sikert ért el: azután, hogy csoportunkat húsz pontos előnnyel megnyertük, a középdöntőből is továbbjutottunk. Itt azonban megtorpantunk, de az elődöntős vereséget követően feltettük a koronát az egész éves teljesítményünkre, és megszereztük a bronzérmet. Idén is reménykedünk a hasonlóan jó szereplésben, ehhez az első lépést Kiskunfélegyházán tehetjük meg.

FÉLEGYHÁZI TSI U20 - AIRNERGY FC U20
2015.10.03. szombat 9.00, Kiskunfélegyháza KÉSZ Aréna
A hazai csapat ellen kezdjük szereplésünket, a kiskunfélegyházi gárda az előző szezonban a Vecsés és a Szászvár csapata mögött csoportja harmadik helyén zárt, így nem jutottak tovább a középdöntőbe. Huszonnégy találkozón 28 pontot szereztek, azonban a két továbbjutó gárdát is többször megszorították, legyőzték, így mindenképp veszélyes ellenfélre számíthatunk, akiknek a hazai pálya is segítségükre lehet.


AIRNERGY FC U20 - PAFC-MITRE U20
2015.10.03. szombat 11.30, Kiskunfélegyháza KÉSZ Aréna
Következő riválisunk ismerős lehet, hiszen a 2014/15-ös szezonban többször is összecsaptunk a pilicsabai együttessel. Azt követően, hogy ők is hozzánk hasonlóan nagy előnnyel nyerték csoportjukat a BME elótt, a középdöntőben egy csoportba kerültünk velük; itt rögtön az első mérkőzését egymás ellen játszotta a két csapat, és 1-1-es döntetlennel zártuk a találkozót. Végül 7-7 ponttal mindkét gárda továbbjutott, azonban az elődöntőben hozzánk hasonlóan a Piliscsaba is vereséget szenvedett - a két csapat újabb összecsapásán, a harmadik helyről döntő találkozón azonban már miénk lett a győzelem, Gabura, Pándi és Csatlós találataival szoros mérkőzésen 3-2-re legyűrtük a PAFC-ot. Minden bizonnyal fűti őket a visszavágás vágya, ám reményeink szerint ez nem sikerül nekik.



AIRNERGY FC U20 - MTK BUDAPEST U20
2015.10.03. szombat 12.20, Kiskunfélegyháza KÉSZ Aréna
A tavalyi szezonban a felnőtt mezőnyben indított csapatot a kék-fehér gárda, az utánpótlásmezőnyben nem - ezúttal fordítva történt. Épp ebből fakadóan is sötét lónak mondható az MTK, azonban várhatóan lendületes, technikás futballt mutat majd be a nagypályás korosztályos csapataira támaszkodó gárda, kérdés, ez mire lehet elég, illetve milyen kerettel érkeznek a fordulóra. Mindenesetre nem számíthatunk könnyű találkozóra - a futsalos rutin mindenképp mellettünk szólhat.

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: