Hírek - Bravúros győzelem az U17-es rangadón!
2014.03.16   21:58

Március 16-án sorsdöntő meccset játszott U17-es csapatunk a Tatabányával. A mérkőzés szoros volt, a gól nélküli első félidő után a második játékrészben Erdei Viktor góljával végül győzedelmeskedtünk. A három pont begyűjtésével beértük a tabellán a vendégeket, akik már csak gólkülönbségük miatt állnak előttünk. Az U21-es bajnokságban sajnos nem sikerült ugyanez a bravúr, ők 0-2-es vereséget szenvedtek vasárnap a Tatabánya ellen. U14-es csapatunk a tabellán az előkelő 3. helyen álló Monor otthonában játszott, ezúttal nem sikerült a pontszerzés.

 

U21


Airnergy HFC -  Tatabánya  0-2 (0-2)

Összeállítások: Lajtos - Simon, Zsapka, Sipos, Izsó - Péli, Várbíró, Gecse, Gál - Baksa, Méder

Cserék: Juhász, Dedics, Czifra, Kurucz

 

U17


Airnergy HFC - Tatabánya 1-0 (0-0)

Összeállítás: Iváncsik - Pavelcsák, Varga, Juhász Á., Balogh - Csatlós, Juhász B., István - Bujbáczi, Erdei, Csikó 

Cserék: Dévényi, Ráchel, Vozári, Széles, Horváth, Kövér, Fazekas 

Gólszerző: Erdei 

Edzői értékelés (Pördi Ádám): Vérbeli hatpontos rangadót nyertünk. Az egész mérkőzésre inkább a küzdelem volt jellemző, mint a szép játék. Összességében megérdemelten tartottuk otthon a három pontot, hiszen jobban akartuk a győzelmet, többet tettünk érte és több gólhelyzetet alakítottunk ki, mint a listavezető. Ez a győzelem akkor lesz igazán értékes, ha a soron következő mérkőzésre is hasonló elszántsággal készülünk. Nem szabad számolgatni, csak a következő feladatra koncentrálni. Gratulálok a CSAPATNAK!

 

 

 U14


Monori SE - Airnegy HFC  6-0 (4-0)


Összeállítás: Dallos - Pesti, Balogh, Nagy, Kaplár - Kelemen, Sásdi, Varga - Dudás, Mészáros, Vonnák

Cserék: Andrási, Szabó, Sebők

Edzői értékelés (Magyar Krisztián): Sejtettük hogy nem a mai napon fogjuk megkezdeni a pontgyűjtést de én személy szerint többet vártam a csapattól. Mivel nagyon nagy volt a fizikális különbség a két csapat játékosai között nem marasztalhatom el a fiúkat de azt meg kell értenûnk, hogy nem szabad gyámoltalanul, megijedve focizunk, mert annak ez a vége. Az visz minket előre ha nehezebb körülmények között is megpróbáljuk alkalmazni azokat az elemeket melyeket az edzések alkalmával gyakorlunk.
Remélem, hogy a fizikálisan és játéktudásban hozzánk közelebb álló ellenfelekkel szemben ráérzünk majd erre is és az önbizalmat ad a nagyobb feladatokhoz is.

 
Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: