Hírek - Edzői Értékelések
2019.09.10   10:53





Keserű László: -Az első félidőben túlságosan statikusak voltunk, ami lassú játékot eredményezett, így az ellenfél könnyen le tudta zárni a területeket, ráadásul egy egyéni hibának köszönhetően a vezetést is megszerezték. A második félidőben feljebb toltuk a védekezést, nyomás alatt tartottuk a hazaiakat, hogy a hátrányt ledolgozzuk, de a második egyéni hiba ismét kapott gólt eredményezett. Emberelőnyben amit lehetett megtettük, de sajnos csak egy gólra futotta, így ma pont nélkül maradtunk. Ma azt kell tanulságként levonni, hogy minden mérkőzést a lehető legmagasabb hőfokon kell kezdeni, és akkor nem fogjuk saját magunkat megverni.



Magyar Krisztián: -Végig kiélezett mérkőzésen értékes 3 pontot szereztünk. A taktikai utasításokat maximálisan szem előtt tartva, szervezetten fegyelmezetten játszottunk. Kivétel nélkül mindenki hozzátette a részét a győzelemhez.
Gratulálok a fiúknak!




Keserű László: -Nem volt szép és külső szemmel jó mérkőzés sem, viszont egy edzőnek, egy játékosnak annál inkább gyönyörű győzelem ez. Igazi csata volt, kemény párharcokkal, amiben az első perctől kezdve végig élesek tudtunk maradni. Ellenfelünk többet birtokolta a labdát, de kapura érzésem szerint veszélyesebbek voltunk, ők többnyire beivelesekből tudtak helyzetecskéket kialakítani, míg mi addig kétszer is a felsőlécet találtuk el. Az utolsó percben nyerni mindig különleges dolog. A mai az akarat és a szív diadala!



Pördi Ádám: -Ismét megvoltak a lehetőségeink, hogy az első negyed órában lezárjuk a mérkőzést. Sajnos mi minden helyzetünket elpuskáztuk, ellenfelünk pedig két helyzetéből kettőt gólra váltott. A második játékrészt ott folytattuk ahol az elsőt abbahagytuk. Kimaradt üres kapus ziccer, helyzet nélkül kapott gól és három gólos hátrány. Aztán jött a feltámadás... A sorcsere szerűen beállt hat játékos új lendületet adott a csapatnak és perceken belül két gólt is szereztünk. A hajrában teljesen beszorítottuk a vendégeket és a 90. percben Szabó Zoli szabadrúgás góljával megmentettük az egyik pontot. Óriásit küzdött a csapat, de azért remélem lesz olyan meccs amikor nem hozzuk szinte kilátástalan helyzetbe magunkat.



Tóth László: -Ketten sérülten vállalták, ketten pedig betegség miatt visszamondák a meccset, ennek is volt betudható, hogy nehezen indult a meccs a számunkra. A kezdeti hazai próbálkozásokat átvészelve magunkra találtunk, sikerült előnnyel pihenőre mennünk, ami megnyugtatta a lányokat. A második félidőben okosan játszva még két gólt rúgtunk, így simának tűnő, de koránt sem sima győzelmet arattunk. A mai napon küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak a lányok, gratulálok nekik és természetesen a hazaiaknak is. Sokkal jobba csapat annál a Mosonmagyaróvár, mint amit a tabella mutat.



Pintér Róbert: -Egy küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl, melyen sikerült itthon tartanunk a három pontot. Látszódott, hogy az első bajnoki mérkőzésen vagyunk. Sok pontatlanság jellemezte a játékunkat és adódtak olyan periodusok a mérkőzésen amikor nem tudtok kontrollálni a mérkőzést, de a szezon ezen szakaszán ez normális.  Küzdeni tudásból jelesre vizsgázót a csapat és amit lehetet mindent kihoztunk a mérkőzésből. 



Pintér Róbert: -Mindig jó győzelemmel kezdeni az új szezont, főleg ha sikerül több góllal is felülmúlni ellenfelünket. Folyamatosan lendületben tudtunk maradni, de sajnos sok helyzetet sikerült el puskáznunk. Az éhség bennünk van és remélhetőleg ezt a következő hetekben is sikerül fentartanunk.  


Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: