Hírek - Edzőmeccsek: győzelem Csepelen, két vereség Kispesten
2014.08.06   14:36

Az edzőtábor végével csapataink visszatértek az Építők pályára, ahol bőszen folyik a felkészülés. Az idény előtti előkészület azonban nem csak a kemény edzésekből áll, hanem edzőmeccsekből is. Ennek fényében idősebb csapataink a múlt héten és ezen a szerdán játszottak a Honvéd és a Csepel 1999-es születésű csapatával is. Edzői értékelések a mérkőzésekről (az U17-es csapat kispadján bemutatkozó Tóth Keve egészen hosszú bejegyzésben mondta el érzéseit az újdonsült csapatával kapcsolatban).

Csepel U16 - Airnergy U16 3-6

Edzői értékelés (Simon Péter):

Július közepe óta készülünk, túl vagyunk egy edzőtáboron, ezért nagyon kíváncsian vártuk, milyen lesz a második megmérettetés. A jó nevű Csepel fogadott minket otthonában. Utóbbi pár napban rengeteg energiát fordítottunk arra, hogy olyan taktikai elemeket gyakoroljunk, amit a mérkőzésen alkalmazni kell ahhoz a játékrendszerhez amit szeretnénk játszani, természetesen ezt kértük a mérkőzésen is. Le a kalappal a gyerekek előtt, mert a nagy meleg ellenére megpróbálták megcsinálni amit kertünk tőlük. Természetesen nem mindig sikerült. Voltak biztató jelek a játékban, de láttuk, hogy min kell még javítani. Sokat kell még fejlődnünk, ezért továbbiakban napi két edzéssel fogunk készülni a bajnokság kezdetéig. Remélem jót tett a csapatnak az első győzelem, nagyobb önbizalommal fognak dolgozni az edzéseken.

Budapest Honvéd U16 - Airnergy U18 5-1

Iváncsik - Nagy, Varga, Pavelcsák, Szidor - István, Bujbáczi, Unyi, Juhász B., Kárpáti - Erdei 
Csere: Fazekas, Juhász Á., Csicsely, Kristóf, Vas, Kövér 
Gólszerző: Erdei (büntetőből)

Edzői értékelés (Pördi Ádám):

Nem szeretnék nagy szavakat használni, de a Pestiesen szólva rendesen megégettük magunkat a Bozsik stadionban. Attól függetlenül, hogy a felkészülésnek még abban az időszakában járunk, amikor természetes a tompaság és a fásultság, a Honvéd ellen mutatott teljesítmény kritikán aluli volt. Akaratgyengén, egymást cserben hagyva, durva technikai hibákat vétve játszottunk. A 99'-es ellenfelünk a játék minden elemében fölénk nőtt és ezt nagyon rossz volt kívülről végignézni. Tanulnunk kell a hibákból, itt a lehetőség az Ikarus ellen a javításra.

Budapest Honvéd U16 - Airnergy U17 3-2


  
Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: