Hírek - Egy pontot hoztunk haza
2015.03.02   11:15

A Téli Nagypályás Tornán elért hangzatos sikerek után elérkezett az első bajnoki mérkőzés is legidősebb nagypályás korosztályunknak.
Nem a legjobban indult a mérkőzés, hiszen ellenfelünk szerzett vezetést huszonöt perc játék után, de ezután nehéz helyzetbe sodorták magukat, ugyanis Pásztor Zsolt kiállítása miatt már az első játékrészben emberhátrányba kerültek, és ki is egyenlítettünk. A második játékrészt tehát kedvező helyzetből vártuk, és István Bence találatával alig öt perc játék után át is vettük a vezetést, de ellenfelünk negyedórával később egyenlíteni tudott. Az utolsó tíz percre kettős emberelőnybe kerültünk, azonban nem tudtunk élni a lehetőséggel, így maradt a döntetlen.

SZENT ISTVÁN SE - AIRNERGY FC 2 - 2 (1 - 1)
Iváncsik - Balogh, Joó, Csatlós, Berkes - István, Kárpáti, Unyi, Dévényi, Nagy - Pándi
cserék: Szidor, Vas, Farkas
gól: Nagy, István

Értékelés:
Két pontot hagytunk a Rozsnyai utcában. Csapatjátékunkkal kompenzálni tudjuk az ellenfelek fizikai fölényét, de még mindig olyan gyermeteg hibákat követünk el, amivel gyakorlatilag saját magunkat verjük meg. Sok az érthetetlenül rossz döntés és a technikai hiba mind a mezőnyben, mind az ellenfél kapuja előtt. Igaz, ősszel simán kikaptunk ettől a csapattól, tehát "az előrelépés megkérdőjelezhetetlen", mégis van bennem hiányérzet, mert a kidolgozott helyzetek alapján győzelmet érdemeltünk volna. Tanulni kell a hibáinkból és hasonló lelkesedéssel játszani minden mérkőzésen. Jó úton járunk, hinni kell magunkban és akkor jönnek a győzelmek is!

                                                       Pördi Ádám

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: