Hírek - Egy pontot tartottunk itthon
2015.04.21   13:07

U21-es és U17-es csapatunkra is nehéz mérkőzés várt az óbudai csapat ellen, a fiatalabbak léphettek pályára jobb esélyekkel, ez végül az eredményekben is megmutatkozott.

U21-es csapatunkra a bajnoki címért küzdő rivális várt, leginkább abban bízhattunk, hogy a Siófok elleni mérkőzést is kísértetiesen hasonló előjelekkel vártuk, és akkor pontot raboltunk a Balaton-parti csapattól.
Ezúttal azonban nem sikerült a bravúr: bár a félidő feléig nem esett gól, szünetre ellenfelünk már eldöntötte a három pont sorsát, háromszor találtak be addigra. A második félidőben sokáig nem született újabb gól, majd az utolsó tíz percben még egyszer kapituláltunk, így négygólos vereséget szenvedtünk.


AIRNERGY FC U21 - III. KER. TVE U21 0 - 4 (0 - 3)
Iváncsik - Benedek, Pavelcsák, Csatlós, Balogh - Nagy, Kárpáti, Unyi, Gecse, Berkes - Oláh
cserék: Szidor, Pándi, Joó, Botos, Fazekas

Értékelés:
Nem volt akkora különbség a két csapat között, mint amit az eredmény mutat. Kiegyenlített játék folyt az első félidő derekáig, amikor is ismét gólt rúgattunk az ellenféllel. Nagyon megfogta a csapatot a bekapott találat, ennek az lett a következménye, hogy a félidő lefújásáig két újabb góllal terhelték meg a hálónkat. A második félidőben átvettük a játék irányítását és sorra alakítottuk ki a helyzeteket .Megvolt a lehetőségünk, hogy akár egyenlítsünk is, de képtelenek voltunk gólt szerezni, ehelyett egy újabb gólpasszt ajándékoztunk az ellenfélnek, feltéve ezzel a koronát a teljesítményünkre.


                                                        Pördi Ádám
 

U17-es csapatunk ellenfele közvetlenül mögöttünk állt a tabellán, de több mint tízpontos hátrányban csapatunkhoz képest.
Nem kezdtük jól a találkozót, ellenfelünk az első tíz percben megszerezte a vezetést. Az idő előrehaladtával egyre inkább úgy tűnt, ez egyben a győzelmet is jelentheti számukra, mert helyzetek ugyan akadtak, de újabb gól nem született egyik oldalon sem. Egészen az utolsó percig, amikor sikerült kiegyenlítenünk, így egy pontot itthon tudtunk tartani.


AIRNERGY FC U17 - III. KER: TVE U17 1 - 1 (0 - 1)
Nádasi - Német, Vörös, Keszthelyi, Králl - Fodor - Schenk, Dévényi D., Ferenczi-Bakó - Kiss B., Dévényi M.
cserék: Balázs, Antal, Blonski, Sziám, Jurecska, Bakos, Fejes
gól: Jurecska


Értékelés:
Két ellentétes félidőt játszottunk, az első játéjkrészben a vendégek akarata érvényesült, a szél is támogatta őket. Jól és határozottan fociztak,és a fölényüket gólra is váltották, mi csak a védekezésre koncentráltunk, szinte helyzetig sem jutottunk el. A második félidőben teljesen megváltozott a  játékunk, most a szél minket támogatott, így az óbudaiak térfelén folyt a játék, a végjátékban nem voltunk elég pontosak, ezért csak az utolsó pillanatokban tudtunk egyenlíteni. A csapat akarásával, hozzáállásával teljesen elégedettek lehetünk. Igazságos döntetlen született.


                                                          Simon Péter

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: