Hírek - Elkezdődtek a tavaszi Bozsik tornák
2019.03.27   14:08

Berkes Máté: -A hétvégét egészében véve mindenképpen pozitívan kell értékelnünk. Csapatunk nemcsak az eredményeire lehet büszke, hanem a mutatott játékra is. Számos alkalommal gyönyörűen tartottuk meg a labdát és nagyszerűen hoztuk az ki. Szép gólokat szereztünk, és megalltuk a helyünket annak ellenére hogy fiatalabbak vagyunk a többi csapatnál. A támadó harmadban való döntéshozatal azonban még fejlesztésre szorul, csak úgy mint a center megjatszasa és a tovább építkezés onnan. Jó látni hogy a márciusi hónapban rengeteget gyakorolt labdatartas visszakoszont, ha így folytatjuk az edzéseket, szép tavasz elébe nézünk.



Unyi Barnabás: -Elsőre szokatlan volt a srácoknak a füves pálya, a téli időszak után, de idővel hozzászoktunk és a játék is folyamatosan javult. Mentalitásban sokat fejlődtünk az elmúlt időszakban és ez most is látszódott, mindenki a maximumot akarta kihozni magából. Összességében egy tanulságos hétvégén vagyunk túl, dolgozunk tovább, hogy legközelebb még jobbak legyünk.



Saliga Roland: -Kimondottan szép játékot mutatott az U13-as korosztály, ami eredményben is visszaköszönt. Négy mérkőzésből sikerült az összesen kapott gól nélkül megnyerni, amihez egy nagyon szép labdajáratós játék párosult, egy két taktikai kiegészítéssel. Le a kalappal a srácok előtt, mindenki kellő alázattal, és motivációval allt neki a mérkőzéseknek.


Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: