Hírek - Élre állt az U17, nyert az U19 is
2014.03.31   11:12

Sűrű volt március utolsó hétvégéje, a csapataink közül egyedül az U21 nem lépett pályára, hiszen az ő meccsük más időpontra lett kötve. Ezzel szemben az U13 három megmérettetésen is részt vett a hétvégén. Bár vasárnap a bajnoki meccsen 1-3-as vereséget szenvedtek a Soroksártól, szombaton újabb kupával gazdagították az Airnergy trófeásszekrényét, hiszen három meccsen három győzelmet aratva Futsal Budapest-bajnoki címet nyert a csapat Budaörsön.

Az U17 sorozatban 8. győzelmét aratta Csepelen és ezzel a bajnokság élére állt. A csapat a kötelező győzelmeivel egyre közelebb lépked ahhoz, hogy a másodosztály bajnoka legyen!

Az U19 és az U16 is Dabason vendégszerepelt, mindkét gárda pontokkal tért haza. Az idősebbek 4-0-ás sikert arattak, a fiatalabbak pedig 2-2-es döntetlennel utazhattak haza. 

 

U19


Dabas SC - Airnergy HFC 0-4 (0-1)

Összeállítás: Keserű - Sipos, Zsapka, Gauzer, Kristóf - Gulyás, Méder (Pallus), Dévényi (Baksa), Gecse - Kurucz, Maka (Czifra)

Cserék: Lajtos, Czifra, Pallus, Baksa

Gólszerzők: Maka, Méder, Baksa, Czifra

Edzői értékelés (Gulyás Csaba): Nem játszottunk igazán jól, de jó csapatmunkával megnyertük a mérkőzést. Zártan védekeztünk, stabilak voltunk, az ellenfél nem tudott kialakítani nagyobb helyzetet. Támadásainkban még mindig sok volt a pontatlanság, kis odafigyeléssel sokkal hatékonyabbak tudnánk lenni. Az első félidőben 1:0-s vezetésünk után az ellenfélből kiállításra került egy játékos, de a megítélt büntető kimaradt, pedig ezzel talán lezárhattuk volna a mérkőzést. A második félidőben taktikusan játszva, kihasználva az emberelőnyt, gólokat  rúgva biztosan nyertük meg a mérkőzést.

 

U17


Csepel SC - Airnergy 0-3 (0-2)

Összeállítás: Fazekas - Pavelcsák, Vozári, Juhász Á., Balogh - Juhász B., Csatlós, István - Ráchel, Erdei, Csikó 

Cserék: Széles, Kárpáti, Horváth, Szidor 

Gólszerzők: Csikó, Erdei, Pavelcsák 

Edzői értékelés (Pördi Ádám): A hazaiak visszaállva, kontrákra berendezkedve vártak minket. Nem feküdt nekünk ez a játék, sok technikai hibával tűzdelve építgettük a támadásainkat. A 20 percben megszereztük a vezetést ami változtatott a játék képén. Nem adták fel a Csepeliek a stabil védekezést, de nem zártak vissza olyan mélyen, így több lehetőségünk volt a széleken mögéjük kerülni. Ekkor már akadtak helyzeteink, de a rossz döntések és a durva technikai hibák miatt nem sikerült újabb gólt szereznünk és bizony az ellenfél kontrái hordoztak veszélyt magukban. A félidő vége előtt ismét eredményesek voltunk, így megnyugtatóbbá vált a helyzetünk. A második játékrészben a hazai csapat feljebb tolta a védekezését, amire jól reagáltunk. Átjátszottuk a letámadást és csak rajtunk múlt, hogy elérjünk végre egy nagyobb gólarányú győzelmet. Az, hogy ez nem sikerült ismét a rossz döntéseknek és a gyenge helyzetkihasználásunknak volt köszönhető. Gratulálok a győzelemhez!

 

 

 

U16


Dabas SC - Airnergy HFC 2-2 (1-1)

Összeállítás: Nádasi - Szabó (Schenk), Keszthelyi (Dévényi), Berki A., Králl - Dévényi, Szerdai (Antal), Kozma, Berki A. - Daruka, Jakubek (Bakos)

Cserék: Schenk, Bakos, Dévényi, Antal

Gólszerzők: Kozma, Daruka

Piros lap: Nádasi (meccs után)

Jók: Berki A. és Berki K. 

Edzői értékelés (Turóczi György): Az első félidőben gólokkal kellett volna vezetnünk, a futball örök igazsága most is érvényesült, egy öngóllal kiegyenlített ellenfelünk, ráadásul Jakubek Norbit sérülése miatt már az első félidőben le kellett cserélnünk…  Kiélezett szituációkban pontatlanok, de leginkább akaratgyengék voltunk a meccsen, ellenfelünk lelkesedéséből lehetne tanulni. Minden győzelemért meg kell harcolni, pláne idegenben, ha azt akarjuk, hogy az idény végén a dobogón végezzünk!

 

U14


Airnergy HFC - Soroksár SC  1-3

Összeállítás: Dallos - Pesti, Naphegyi, Nagy, Kaplár - Sásdi, Kelemen, Varga - Dudás, Mészáros, Vonnák

Cserék: Balogh, Szabó, Szijártó, Sebők, Andrási

Gólszerző: Szabó

Edzői értékelés (Magyar Krisztián): Az első félidőben nagyon nehezen indult be a játékunk, sajnos álltalánosan jellemző ránk, hogy amíg nem nyugszunk meg kapkodunk, szabadulunk a labdától és a felelősségtől egyaránt. A mérkőzés ezen szakaszában több gólos hátrányba is kerülhettünk volna de ellenfelünk gyengébb helyzet kihasználása meccsben tartott minket a második félidőre is.
A szünet után pozitív irányba változtunk, mezőnyben már át tudtuk venni az irányítást és kimondottan kreatív, szép támadásokat vezettünk. Sajnos a befejezéseknek fizikális hátrányunk miatt nem volt elég éle, így a pontszerzés nem sikerült de úgy gondolom, hogy így ki lehet kapni, mert ebben a játékban már megmutatkozott több olyan dolog, amit kérek a srácoktól.
Ez az a szituáció mikor az eredmény ellenére jár a dícséret és pozitív érzésekkel folytathatjuk a munkát.

 

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: