Hírek - Felemás mérleg az RKSK otthonában
2015.03.22   23:12

Kettős várakozás előzte meg az MLSZ II. osztály Közép-Kelet csoportjának aktuális fordulóját a részünkről, hiszen U19-es csapatunkra a tabella alapján nehéz mérkőzés várt a velünk azonos pontszámmal álló RKSK ellen, az U16-osok viszont toronymagas esélyesként léptek pályára. Az eredmények végül e szerint is alakultak, azonban mégis maradt bennünk hiányérzet.

U19-es csapatunk az első játékrész felénél megszerezte a vezetést, ekkor biztatónak tűnt a helyzet, ám később sajnos kiderült, ezzel el is lőttük az összes puskaporunkat erre a mérkőzésre. Nem örülhettünk sokáig a vezetésnek, ellenfelünk még a félidő vége előtt kiegyenlített, sőt megfordította az állást. A szünetben cserékkel igyekeztünk új lendületet venni, ám sajnos nem sikerült, a második félidőben mindössze egyetlen gól született, és azt a hazaiak szerezték, akik így nagyon fontos három pontot tartottak otthon.

RKSK U21 - AIRNERGY FC U19 3 - 1
(2 - 1)

Iváncsik - Benedek, Pavelcsák, Csatlós, Balogh - Kárpáti, Oláh, Dévényi, István, Berkes - Pándi
cserék: Fazekas, Szidor, Csicsely, Joó, Farkas, Vas, Csillag
gól: István

Értékelés:
Az az érzésem, hogy könnyű mérkőzésre számítottunk, és ez megbosszulta magát. Az első 20 percben eldönthettük volna a találkozót, de csak egygólos előnyre tettünk szert. Igaz, már ekkor is rengeteg hibával, rendkívül enerváltan játszottunk. Még az első játékrészben két pontrúgás utáni kavarodásból megfordította az állást a hazai csapat. A második játékrészre sem tudtunk felpörögni, akaratgyengén, rengeteg arcpirító technikai hibával játszottunk. A Rákosmente végig lelkesen futballozva megérdemelten nyerte meg a mérkőzést amihez csak gratulálhatunk.

                                                             Pördi Ádám



Akadémistáink a várakozásoknak megfelelően folyamatos fölényben játszottak.
Bár húsz perc kellett az első gólhoz, a szünet előtt ehhez további hármat tettünk hozzá, így megnyugtató előnnyel fordultunk. A második félidő sem okozott meglepetést, bár a gólzápor elmaradt, újabb két alkalommal rezdült a hazaiak hálója, így nagy különbséggel, megérdemelten hoztunk haza három pontot, megszilárdítva helyünket a dobogón.

RKSK U17 - AIRNERGY FC U16 0 - 6
(0 - 4)

Jurassa - Barta, Blonski, Csopey, Szabó - Lesti, Zsíros, Szegő, Potocska, Kiss - Jurecska
cserék: Német, Sziám, Albert, Tarcsai, Balázs, Dévényi M.
gól: Jurecska(2), Kiss(2), Szabó, Dévényi M.

Értékelés:
Kellemetlen, rossz talajú pályán játszottunk, de nagyon jól alkalmazkodtunk a körülményekhez. Jól kezdtünk, uraltuk a találkozót, próbáltunk játszani, de a talaj sokszor közbeszólt. Ezért kértük a társaságot, hogy minél egyszerűbben focizzanak, ne vállaljunk felesleges kockázatot, és a támadóink azonnal presszionálják ellenfelünk védőit, hogy ne tudják kihozni a labdát. Zavart is okoztunk, három labdaszerzésből gólt sikerült szereznünk, így a szünetre biztos előnnyel mehettünk. A második  játékrészben a cserék jól szálltak be a mérkőzésbe, növelni is tudtuk előnyünket és magabiztos győzelmet arattunk. GRATULÁLOK A
GYŐZELEMHEZ!

                                                         Simon Péter

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: