Hírek - Felléptünk a dobogóra
2015.04.21   11:58

Hétközi elmaradt meccs a Szanda otthonában, majd hétvégén a Csepel elleni mérkőzés - ez várt U14-es csapatunkra a Gödöllő legyőzését követően. Mindkét feladatot magabiztosan oldottuk meg, így odaértünk a tabella harmadik helyére.

A Szanda ellen nem számíthattunk könnyű mérkőzésre, annak ellenére sem, hogy ellenfelünk a középmezőny alsó felében szerénykedik a tabellán, hiszen otthon játszva jóval veszélyesebbek, huszonkét pontjukból tizenötöt hazai pályán szereztek.
Szerencsére ezúttal nem volt esélyük meglepetést okozni, hiszen gyakorlatilag negyedóra alatt lerendeztük a mérkőzést, ekkor már 3-0-ra vezettünk. Még az első félidőben megdupláztuk góljaink számát, így tetemes előnnyel kezdtük a második játékrészt. Amelyben aztán ismét hamar betaláltunk, ám ezután egy hosszabb gólcsend következett, de az utolsó tíz percben szerzett újabb három góllal kétszámjegyűre növeltük a különbséget.

SZANDA FOCISULI - AIRNERGY FC U14 0 - 10 (0 - 6)
Hegyi - Pesti, Nagy, Naphegyi, Kövesdi - Balogh, Sásdi, Varga G. - Kelemen  Pásztor, Dudás
cserék: Vinkó, Deli, Virtyó, Varga R.
gól: Pásztor(4), Balogh, Kövesdi, Dudás, Kelemen, Vinkó, Naphegyi

Értékelés:
Az első félidőben lendületesen, sok gólhelyzetet kialakítva és értékesítve játszottunk, a folytatásban pedig mérsékeltebben, kevesebb összpontosítással, pontatlanabbul, de a három pont hazahozatala nem fogott veszélyben.

                                                             Magyar Krisztián



A heti második megmérettetés a Csepel elleni találkozó volt. Ellenfelünk eredménysora eddig nem volt veretes, így jó esélyekkel léptünk pályára. Aztán tíz perc leforgása alatt nem csak a három pont sorsát döntöttük el, de ellenfelünk lelkesedését is sikerült igencsak lelohasztani: ötgólos előnyt szereztünk ilyen rövid idő alatt. Ezután sem volt megállás, és a játékrész végére már tíz rúgott gól felett jártunk, Pásztor egymaga hatszor volt eredményes.
A második félidőben a cserék következtében ugyan kisebb hatékonysággal, de továbbra is gólokat szerezve folytattuk, tizennégy találatig meg sem álltunk, ellenfelünk erejéből csak a szépítésre futotta.

CSEPEL FC U14 - AIRNERGY FC U14 1 - 14 (0 - 11)
Hegyi - Pesti, Nagy, Naphegyi, Kövesdi - Balogh, Varga R., Varga G. - Kelemen  Pásztor, Dudás
cserék: Sásdi, Deli
gól: Pásztor(6), Kelemen(5), Balogh, Dudás és öngól.

Értékelés:
Az igazi komoly erőpróbák egyike előtt egy könnyebb mérkőzésen vettünk részt. Az első félidőben lehengerlően játszottunk, szinte az összes helyzetünket gólra váltottuk. A második felvonás ismét lógósra sikerült, és ami egy kicsit aggaszt, hogy az alapcsapat nagyszerűen teljesít, de amint bele kell nyúlnom, szétesik a játék.

                                              Magyar Krisztián

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: