Hírek - Felnőtt futsal: Továbbra is veretlen csapatunk! Hazai pályán fogadtuk a Pécset
2017.09.19   21:16

Férfi Futsal NBII Nyugati csoport 3. forduló:

Airnergy FC – PTE PEAC Digistar Futsal 7 – 3 (1 – 1)

Kezdő: Jurassa - Nagy G., Takács M., Gabura A., Dévényi D.

Cserék: Kovács – Kocsi H., Szabó Á., Berkes M., Dombai D., Dévényi M.

Gólszerzők: Dévényi D. (2), Takács M. (2), Dombai D., Kocsi H., Kovács Á.

 

Továbbra is veretlen felnőtt futsal csapatunk az idén. Másfél hét után mérkőztek ismét, ezúttal hazai pályán a Pécset fogadva.

Az ellenfél nem sok mindent lehetett tudni, de biztos volt, hogy ez a mérkőzés is szoros lesz. Ennek megfelelően alakult az első félidő. Több kihagyott helyzet és felelőtlenül eladott labda meg is bosszulta magát, így a pécsiek kerültek előnybe. Az első félidőben még sikerült egyenlíteni Dévényi Dani által, de utána már nem változott az eredmény.

A második félidőben aztán hamar vezetést szerzett csapatunk Kocsi Henrik által. A meccs a 31. percig rendkívül éles volt, ekkor növeltük két gólosra az előnyt, de nem sokáig mert érkezett a szépítés. Ezt Dévényi Dani nem hagyta annyiban és a középkezdés után egyből visszaállította a 2 gólos előnyt. Ezután ismét szépített a Pécs a 36. percben, de ezúttal Dombai Dávid állította vissza a 2 gólos differenciát még ebben a percben. Az összegyűlt faultok utáni tízest Kovács Áron értékesítette, és Takács Marci villant még egyet a vége előtt. 5-4-ben szerzett labdát és bökte át a visszaérkező védőt.

Fontos és nehéz meccset nyert csapatunk, és egyenlőre remekül szerepel az idén.

Jövő hétfőn a BEAC csarnokba látogat csapatunk, az elmúlt évek tapasztalatai alapján tudjuk, hogy onnan nem lesz egyszerű elhozni a 3 pontot:

ELTE BEAC – Airnergy FC 2017.09.25 20:00h BEAC sportcsarnok

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: