Hírek - Férfi Futsal: Újabb győzelem!
2017.09.26   12:05

Férfi Futsal NBII Nyugati csoport 4. forduló:

ELTE-BEAC – Airnergy FC 5 – 9 (3 – 5)

2017.09.25 20:00h

BEAC sportcsarnok

Kezdő: Kovács Á. – Gabura A., Szabó Á., Dévényi D., Kocsi H.

Kispad: Jurassa – Kocsi J., Rebők I., Dévényi M., Blonski P., Berkes M.

Vezetőedző: Gabura Gy.

Az ELTE látta vendégül csapatunkat hétfő este a BEAC sportcsarnokban a Futsal NBII 4. fordulójában. A hazaiak nem kezdték jól a bajnokságot és csapatunk ellen szerették volna megszerezni első pontjaikat. A mieink kiválóan kezdték a pontvadászatot, a TFSE elleni pontosztozkodás óta mindkét meccsüket behúzták. Ennek ellenére az elmúlt évek tapasztalataiból kiindulva, tudni lehetett nem lesz egyszerű 3 ponttal távozni az egyetemiek sajátos sportcsarnokából.

Álomszerűen kezdett csapatunk, hiszen 4 percen belül már 3 góllal vezetett, Kocsi Henrik kettő és Gabura Alex egy góljának köszönhetően. Csapatunk megnyugodott a biztos előny tudatában, olyannyira, hogy az ellenfél három eladott labda után kiegyenlített. Ezután még a félidő vége előtt újra magasabb sebességi fokozatra kapcsolt csapatunk, előbb Szabó Ádi megszerezte a vezetést, majd a 6. fault után Kovács Áron használta ki kegyetlenül a 10 méterest. Így két gólos előnnyel mehettünk a félidőre.

A második félidő elején ismét a közönségnek kedveztünk, hiszen kétszer is engedtük Szini László által az egyetemieket feljönni 1 gólra. Ezután a hosszú kihagyásból visszatérő Kocsi Jani duplázott 2 percen belül két szép egynéni alakítás után, ezzel gyakorlatilag eldöntve a mérkőzést. Gabura Alex használta ki az emberelőnyt a 37. percben, ezzel beállítva a végeredményt.

Jövő héten várja az eddigi legnagyobb erőpróba a csapatunkat, a listavezető BME látogat a Gyulaiba. Eddig minden meccsüket megnyerték, reméljük a rutinos játékosainkkal, Nagy Gabival és Takács Marcival kiegészülve mi leszünk az elsők, akik pontot vagy pontokat rabolnak az egyetemiektől.

Airnergy FC – BME-BT FC

2017.10.02 19:30h

Gyulai István Ált. Iskola

 

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: