Hírek - Férfi NBII: Újabb egyetemi rivális
2016.01.31   13:21

Hétfő este a MAFC csarnokban van jelenése férfi futsal osainknak, ahol a TFSE csapatával mérkőzünk majd meg az NBII Nyugati csoportjának, 17. fordulójában.

Ellenfelünk jelenleg a hetedik helyen van a tabellán, 7 győzelem mellett 2 döntetlen és 4 vereség áll a nevük mellett. Számukra még csak most kezdődik el a tavaszi szezon, ugyanis az előző fordulóban a visszalépett Dream Team Futsal-lal csaptak volna össze.

Számunkra ez már a harmadik mérkőzés lesz "tavasszal". Először az AC Villámot vertük 10-2-re, előrehozott meccsen, majd 6-3-as vereséget szenvedtünk a Corvinustól.

Ősszel sajnos viszonylag sima, 4-0-ás vereséget szenvedtünk a TFSE-től, így lesz miért visszavágnia a srácoknak. Ezen felül mindenképp győznünk kell, ha tartani akarjuk a negyedik pozíciónkat, ugyanis a múlt heti vereségnek köszönhetően a Corvinus már csupán egy ponttal van lemaradva tőlünk. Összességében egy nehéz mérkőzésre számíthatunk, ahol minden tudásunkra szükség lesz, ha el kívánjuk hozni a három pontot. Ezt nyilván a fiúk is tudják és azon lesznek, hogy ez sikerüljön.

 

NBII, Nyugati csoport, 17. forduló:

2016.02.01. (hétfő), 20:30 - Budapest, MAFC csarnok

TFSE - Airnergy FC

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: