Hírek - Futsal NBII: Beragadtunk a rajtnál
2017.01.13   09:35

A Kelen ellen kezdte az évet felnőtt férfi futsal csapatunk, és bár mi voltunk a mérkőzés esélyesei, az összecsapásban nem volt sok köszönet.

Erősen év eleji formát mutatott csapatunk hétfőn, aminek meg is lett az „eredménye”. Ráadásul még Fortuna is igencsak elengedte a kezünket a hétfő esti mérkőzésen. Ennek eredményképpen, a lelkes vendégek megharcoltak a 3 pontért és el is vitték azt.

Rosszul kezdtünk, nem találtuk a helyünket a pályán és veszélytelenek voltunk a kapura. Meg is érezte ezt a Kelen és a 13. percben megszerezték a vezetést. Ezt követően némileg rendezni tudtuk a sorainkat és Kocsi János góljával sikerült egyenlíteni. Ezt követően a vezetést is megszerezhettük volna, ám semmi nem akart összejönni, és az sem mellékes, hogy a vendégek kapusa, talán élete formájában védett. A vezetés helyett még a félidő vége előtt újra hátrányba kerültünk és tudtuk, hogy innen nagyon nehéz lesz visszajönni.

Ez be is igazolódott a második félidőben, ugyanis a Kelen, a vezetés tudatában beállt sündisznóba és öt emberrel védekeztek. Sajnos nem tudtuk feltörni a vendégek kompakt védekezését, sőt két kontrából további két gólt kaptunk, így sima, 4-1-es vereséget szenvedtünk a Kelen SC-től.

Ennél rosszabbul nehezen kezdhettük volna az évet, főleg úgy, hogy a tavalyi utolsó mérkőzésünket is elveszítettük. Feladni persze nem fogjuk, bízunk benne, hogy idénre letudtuk az ilyen meglepetéssel felérő pontvesztéseket és a következő fordulótól újra a szebbik arcát mutatja majd a csapat.

NBII Közép-Nyugati csoport, 15. forduló:

Airnergy FC – Kelen SC 1-4 (1-2)

kezdő: Iváncsik – Gecse, Dévényi Dá., Nagy, Szabó

cserék: Jurassa – Kocsi H., Dévényi Do., Kocsi J., Brganunc

gólszerző: Kocsi J. (16’)

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: