Hírek - Futsal NBII: Pazarul alakul a rájátszás
2017.03.15   22:46

Felnőtt futsal:

Múlt heti ELTE elleni idegenbeli győzelmünk után, a listavezető és alapszakasz győztes REAC látogatott el hozzánk a rájátszás második fordulójában. Igazán vágyott már a csapat egy győzelemre a rákospalotaiak ellen, hiszen az alapszakaszban hazai pályán döntetlenre futotta ellenük nyerhető meccsen, majd idegenben az utolsó másfél percben úszott el a győzelem. Ugyan a REAC nem a legerősebb keretével volt jelen a mérkőzésen, de ennek ellenére háromesélyes találkozóra lehetett számítani, amelyen, győzelem esetén a mieink 9 ponttal a második helyre léphettek volna  fel a 10 pontos REAC mögé. A várakozásnak megfelelően gólzáporos mérkőzés alakult ki hétfő este, amelyen megőrizve veretlenségünket a rájátszásban, csapatunk győzelmének örülhettünk.

Airnergy FC – REAC Sportiskola SE 6-3 (1-0)

Kezdők: Iváncsik – Gabura A., Kocsi J., Kocsi H., Brganunc A.

Cserék: Naszvadi – Szabó M., Ferenczi-Bakó M., Gyebnár G., Dombai D., Dévényi D.

Gólszerzők: Dombai D. (2), Kocsi J. (2), Kocsi H. (2)

 

Az első félidőre jellemző volt, hogy, mindkét kapu folyamatos veszélyben volt. Rengeteg elpuskázott helyzetünk mellett szükségünk volt Iváncsik Norbi nagyszerű teljesítményére, amely az egész meccsen jellemző volt. Végül sikerült megszerezni a vezetést, első gólját szerezte csapatunkban Dombai Dávid, egy szép támadás végén tüzelt a kapuba. Egy gólos előnyünket nem sokáig sikerült megőrizni a második félidőben, a REAC fordítani tudott és érzékelhető volt ennél több kell a győzelemhez. Szerencsére ez a több megérkezett, Kocsi János egyenlített majd 1 perc múlva Dombai Dávid szerezte meg második gólját. A 37. Percben Kocsi Henrik szerzett szemtelen gólt, kihasználva az 5:4-ben játszó ellenfél hibáját. Ezután a REAC talált egy gólt, így továbbra is izgalmas maradt a találkozó. Kocsi Jancsi szép egyéni alakítása eldöntötte a meccset. Kocsi Henrik ismét szemfülesen használta ki az üres kaput pár másodperccel a vége előtt. Így 6:3as győzelem azt jelenti második helyen áll csapatunk, amely igazolja, hogy a rájátszásban bármi lehet. Reméljük sikerül megőrizni ezt a formát, mert akkor akár hamar a tabella élére ugorhat csapatunk.

A mérkőzésről készült videó:

 

Jövő héten a Romhányhoz látogat csapatunk. Az alapszakaszban fontos mérkőzést vesztett ott csapatunk, amelyet alapos hullámvölgy követett. Reméljük a REAC után egy másik riválisunkat tudjuk felülmúlni. 

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: