Hírek - Futsal NBII: Rangadó a javából
2017.01.16   10:38

Felsőházi rangadóval folytatódik férfi felnőtt futsal csapatunk számára a bajnokság, ugyanis a harmadik helyezett REAC-hoz látogatunk.

Soros ellenfelünk jelenleg a harmadik a tabellán, éppen egy ponttal előttünk. Eddigi mérlegük 9 győzelem mellett, 3 döntetlen és 2 vereség. Némileg ők is beragadtak a januári első fordulóban, ugyanis csak 0-0-t játszottak a Garvittaxxal. Sajnos mi ennél is rosszabbul kezdtük az évet, ugyanis az előző fordulóan 4-1-es vereséget szenvedtünk a Kelen SC-től, így visszaestünk a negyedik helyre.

Ősszel egy kifejezetten pikáns találkozón, végül 7-7-es döntetlent játszottunk a REAC-cal mégpedig úgy, hogy az utolsó percben egyenlítettek a rákospalotaiak. A 14 gól mellett, 4 piros lap is tarkította a mérkőzést, amiből ráadásul hármat mi kaptunk, ami előtt azóta is némileg értetlenül állunk. Mindenesetre a mai találkozó is legalább ilyen nehéznek ígérkezik. Sajnos az előző fordulóban elszenvedett vereség után, ha komolyan oda szeretnénk kerülni a dobogóra, több hiba nem fér bele, így hétfő este csak a győzelem az elfogadható.

 

NBII Közép-Nyugati csoport, 16. forduló:

2016.01.16. (hétfő), 19:30 – Csömör, Csömöri Sportcsarnok

REAC Sportiskola SE – Airnergy FC


Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: