Hírek - Futsal7vége: Felnőt női csapatunk elődöntős.
2019.02.04   13:37

Veretlenül zárta az Airnergy FC felnőtt női csapata a negyedöntő mérkőzéseit, ezzel elődöntőbe jutott, ahol a Tóalmás csapata lesz az ellenfél. 



Február 3-án Monoron, a Városi Sportcsarnokban rendezték meg a Futsal7vége negyeddöntő II. csoportjának mérkőzéseit. 

A hölgyeink az első mérkőzésükön a csoport másik favoritjával mérkőztek meg. 2-0-ás félidőt követően szépíteni tudtak a csömöri lányok, de a végén Szabó Katalain által szerzett góllal bebiztosítottuk a győzelmet. A következő találkozón az Amazon I. csapatát múltuk felül 4 góllal, majd egy izgalmas mérkőzésen a Jászberény csapatát is sikerült legyőznünk. A negyedik összecsapáson pedig gólzáporos győzelmet arattunk a Csepel csapata felett.

U16-os lányaink nehéz csoportba kerültek a Futsal7vége másik negyeddöntőjében. Az első találkozón a Tóalmás csapata ellen maradtunk alaul (1-4), de ezt a követően már győztesen hagytuk el a pályát, mível a Kartal alakulatát 3-2 arányban sikerült legyőzni. A harmadik mérkőzésen nagyon szép játékkal megszereztük ugyan a vezetést, de pontot nem sikerült szereznünk (2-1). A negyedik mérkőzésen látszódott a fáradtság a lányokon, amit az ellenfelünk ki is tudott használni. A vége 8-1. Fiataljaink a 18 fős felnőtt mezőnyben rosszabb gólkülönségnek köszönhetően a 8. helyen zárták a sorozatot. 

Az elődöntőbe csapatunk mellett a Tóalmás, Kerepes, valamint a Csömör csapata jutott be. 
Csapatunk oda-visszavágos rendszerben a Tóalmás csapata ellen vívhatja ki a döntőbe jutást. 

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: