Hírek - Győzelem az MTK otthonában
2015.02.17   11:31

Felnőtt futsal csapatunkra komoly erőpróba várt, az MTK otthonába látogattunk. A mérkőzés több szempontból is igazi rangadónak ígérkezett: nem csupán ellenfelünk nagy neve, hanem a két csapat tabellán elfoglalt helyezése is ezt vetítette előre, a két csapat azonos pontszámmal várta a mérkőzést. Úgy léptünk tehát pályára, hogy győzelem esetén megelőzzük a kék-fehéreket - akiknél ráadásul egy korábbi játékosunk is pályára lépett. A visszavágás vágya is fűtötte játékosainkat, hazai pályán ugyanis kikaptunk az MTK-tól, itt volt az alkalom a revansra.
Fiatalokkal teletűzdelt csapatunk tehát mondhatjuk, hogy extra motivációval játszott, és meg is szereztük a vezetést az első negyedóra végén, amit a hazaiak nem sokkal az első félidő lefújása előtt egalizáltak. Döntetlennel vonultak tehát pihenőre a csapatok, ami egy MTK ellen bárhol, bármikor megsüvegelendő eredmény - és a java még csak ezután következett.
A kék-fehérek ugyan a 29. percben átvették a vezetést, de az ezt követő hat-hét percben fiatal csapatunk fantasztikus dolgot vitt véghez: a 30. és a 36. perc közti időszakban négyszer is betaláltunk, és mivel ellenfelünknek csak egyszer futotta válaszra, végül kétgólos győzelmet arattunk. Nagyon fontos sikert értünk tehát el, egyben egy helyet előreugrottunk a tabellán.

MTK - AIRNERGY HFC 3 - 5 (1 - 1)
Iváncsik - István, Simon, Machalek, Gecse
cserék: Nádasi, Dévényi D., Brganunc, Csatlós, Erdei
gól: Machalek, Brganunc, Simon, István, Gecse

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: