Hírek - Győzelemmel rajtolt U14-es korosztályunk a bajnokságban...
2019.09.24   12:36





Keserű László: -Ma pont az hiányzott a játékunkból, ami eddig a legnagyobb erősségünk volt. Ennek ellenére az első félidőben kontrolláltuk a mérkőzést, a második félidőben elején pedig le kellett volna zárni azt, de nem sikerült, a labdarúgás pedig keményen bünteti ezt, amit ma a saját bőrünkön tapasztaltunk. Fel kell nőni és megtanulni, hogyan ne veszítsünk el egy megnyert mérkőzést.





Pördi Ádám: -44 percig nem látszott meg a pályán a tabellán elfoglalt helyezés. Kontrolláltuk a mérkőzést, helyzeteket alakítottunk ki és két gólt is sikerült szereznünk. A második félidő elején ritkán látható nagy összeomlást produkáltunk. Hat perc alatt kaptunk 4 gólt, ezzel eldöntve a 3 pont sorsát. Az elsőfélidei játékra lehet építeni a második félidőt meg el kell felejteni. 





Pördi Ádám: -Sajnos a két kapu előtt határozatlanok voltunk, ezért mutat a számszerű eredmény ekkora különbséget. A kiállításig a mezőnyben egyenrangú partnerei voltunk a Kelennek. Volt tartása a csapatnak, 10 emberrel sikerült a becsület gólt megserezni. 





Berkes Máté: -U14-es csapatunk kissé késve kezdte meg bajnoki szereplését. A hétvégén a Gerzo csapatát láttuk vendégül. Csapatunkat számos fiatalabb, 2007-es, de helyenként 2008-as játékosokkal kell kiegészíteni. A csapat az első perctől fogva dominánsan játszott, ellenfelünknek nem engedtünk sok teret. A mérkőzés elején egy kissé kapkodás, rohanás jellemezte a társaságot, mely az izgalom számára írható, ám ezt nagyjából 5-8perc után magabiztosság váltotta fel, melynek következményeképpen stabil labdajáratásba kezdtünk. 2-3érintőnél többet senki nem ért bele a labdába, passzal hoztuk ki a labdát, és helyenként igen gyönyörű támadásokat vezettünk, a szélén a szélsővédők fellépésével rendre sikerült megverni az ellenfelünket.  A támadó harmadba érkezve, viszont számos rossz döntés született, lövés helyett csel, visszapassz helyett beadás, gólszerzés helyett gyakran még a kapust is ki akartuk cselezni. Megmentettük ellenfelünket egy nagyobb arányú vereségtől, a gyenge helyzetkihasználás miatt csak 4:0-val zárult a mérkőzés. Okunk panaszra azért nem lehet, mert számos alkalommal visszaköszönt a gyakorolt labdatartás, labdakihozatal, valamint támadásépítés is. A védelem stabilan állt a lábain, ellenfelünket alig-alig engedtük át a felezőn, ez mindenképp nagy öröm számomra. Mint ahogy az is, hogy erőben nagyszerűen bírtuk a mérkőzést, a felkészülést végig csináló játékosok végig bírták erőben a mérkőzést, vagy csak nagyon kevéssel a vége előtt fogytak el teljesen.

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: