Hírek - Győzelmek az alapszakasz utolsó fordulójában
2015.03.30   16:43

Utcahosszal vezeti csoportját, és már biztosan középdöntős U17-es futsal csapatunk, azonban az utolsó forduló még várt a csapatra. A BME nem jött el, így két találkozón bizonyíthattunk, és meg is tettük, hiszen két szép győzelemmel jeleztük, többre vágyunk, mint a csoportgyőzelem, és középdöntős ellenfelünk nem lehet nyugodt.

Elsőként az ELTE ellen léptünk pályára, és nagyon hamar megszereztük a vezetést. A második találat közvetlenül a félidő vége előtt született, ugyan ellenfelünk a második játékrészben hamar szépített, ám ezután hét perc leforgása alatt hűrmat rúgtunk, így magabiztosan nyertük meg a mérkőzést.

ELTE SE U17 - AIRNERGY FC U17 1 - 5
(0 - 2)

Schubert - Berki A., Bakos, Keszthelyi, Dévényi M.
cserék: Vörös, Német, Dévényi D.
gól: Bakos(2), Dévényi M.(2), Berki A.


Ezután a Kelen elleni mérkőzés következett. Itt is jól kezdtünk, és hét perc után már kettő gól volt az előnyünk, az első játékrészben azonban többször nem találtunk be. Nem úgy a másodikban! Szinte percenként rezgett ellenfelünk hálója, tíz perc alatt hatszor is eredményesek voltunk, így tetemes lett az előnyünk, majd a végére maradt még egy gól, így kilencgólos sikert arattunk.

KELEN SC U17 - AIRNERGY FC U17 0 - 9 (0 - 2)
Schubert - Berki A., Bakos, Keszthelyi, Dévényi M.
cserék: Vörös, Német, Dévényi D.
gól: Dévényi M.(4), Vörös(2), Német, Bakos, Keszthelyi

Értékelés:
Tartalékosan érkeztünk, sérülések és betegség miatt. De aki ott volt, azzal maximálisan elégedett lehetek, mindenki nagyszerű teljesítményt nyújtott. A jó és taktikus játéknak köszönhetően mindkét meccsünket magabiztosan nyertük, és nagy fölénnyel a csoportban is elsők lettünk. Várjuk a középdöntőt, ott is szeretnénk eredményesen szerepelni. Gratulálok minden játékosomnak az alapszakaszban nyújtott teljesítményéhez.

                                                  Simon Péter

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: