Hírek - Három győztes meccs a hétvégén
2014.03.24   12:09

Március 22-én szombaton hazai pályán, míg 23-án idegenben, Monoron játszottak csapataink. Szombaton a Veresegyház csapata ellen kettős győzelmet ünnepelhettünk, az U19 és az U16 is magabiztosan nyert (4-1 és 3-1). Vasárnap Monoron az U21 2-0-ás vereséget szenvedett, míg az U17 "hozta a kötelezőt" és 4-1-re legyőzte ellenfelét. Az U14-es csapat a Bozsik program első tavaszi fordulójában négy meccset játszott Soroksáron. A kedvező eredményeknek köszönhetően az U19 egy helyett lépett előre (a Pásztó csapatát megelőzve), az U17 sorozatban hetedik győzelmét aratva továbbra is pontegyenlőséggel áll a listavezető Tatabányával, az U16 pedig fontos lépést tett dobogós helyének bebiztosítására.

 

U21


Monor - Airnergy HFC 2-0 (1-0)

Összeállítások: Lajtos - Simon, Zsapka, Gauzer, Izsó - Sipos, Földi, Méder, Maka - Czifra, Péli

Cserék: Baksa, Zsoldos

 

U19


Airnergy HFC - Veresegyház 4-1 (1-0)

Összeállítások: Keserű - Sipos, Zsapka, Gauzer, Széles - Gulyás, Méder, Dévényi, Juhász, Kurucz - Baksa

Cserék: Maka, István, Czifra, Varga, Zsoldos, Lajtos

Gólszerzők: Méder, Czifra, István, Maka

Edzői értékelés (Gulyás Csaba): Jól kezdtük a mérkőzést, gólt tudtunk rúgni már a 4. percben, ami csapatunkat még jobban fölpörgette és ez tartott a mérkőzés végéig. Védekezésünk végig stabil volt, néhány hibától eltekintve jól vettük fel az embereket és osztottuk el a területet. Az ellenfelünk kevés helyzetet tudott kialakítani a mérkőzésen. Támadójátékunkban sok volt a pontatlanság, voltak jó és rosszabb periódusaink. Voltak szép támadásaink, jó megoldásaink, voltak rossz döntések is, volt szerencsénk is bőven, de összességében megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. A győzel-met  a jó csapatszellem és a nagyobb győzni akarás döntötte el a javunkra.

 

U17


Monor - Airnergy HFC 1-4 (1-3)

Összeállítások: Fazekas- Pavelcsák, Varga, Vozári, Balogh- Kárpáti, Csatlós, István- Bujbáczi, Erdei, Csikó 

Cserék: Juhász Á., Juhász B., Ráchel, Szidor, Horváth, Kristóf, Iváncsik 

Gólszerzők: István, Varga, Bujbáczi, Horváth 

Edző értékelés (Pördi Ádám): A mérkőzés elejétől igyekeztünk dominálni és ez sikerült is, hiszen 20 perc után két gólos előnyre tettünk szert. Ekkor úgy nézett ki, hogy akár egy nagyobb gólarányú győzelem is lehet a mérkőzés vége. Tettünk róla, hogy ne így legyen. Még az első félidőben összehoztunk egy gólt a hazaiaknak, és utána takaréklángon próbáltunk meg futballozni. A harmadik találatunk biztossá tette a vezetésünket, de ettől a játékunk nem lett jobb. A mérkőzés hátralévő részében rossz felfogásban támadtunk, ennek ellenére több ziccert dolgoztunk ki. A végjátékokban viszont rendre rossz döntéseket hozunk vagy egyszerűen elügyetlenkedjük a helyzeteket. A győzelmünk nem forgott veszélyben, de a mutatott játék és a helyzetkihasználás miatt nem lehetünk elégedettek.

 

 

 

U16


Airnergy HFC - Veresegyház 3-1 (2-0)

Összeállítás: Sásdi - Bakos, Berki A., Keszthelyi, Králl - Antal, Berki K., Kozma, Daruka - Dévényi, Jakubek

Cserék: Szabó, Schenk, Nádasi

Gólszerzők: Jakubek (2), Daruka

Edzői értékelés (Turóczi György): Amikor nem kapkodtunk és letettük a labdát, helyzetbe tudtunk kerülni a mérkőzés folyamán. Több jó egyéni teljesítmény is volt a csapatban, olyanok is,akik eddig adósak voltak ezzel! Van némi hiányérzetem, 2-0 után 2-3 gólt is szerezhettünk volna -helyette egy szöglet után szépített az ellenfé l- valamint többször lesre futottunk, ezáltal további ziccerek hiúsultak meg. Úgy gondolom, nem forgott veszélyben a győzelmünk, a játékunkon van még mit csiszolni. Gratulálok a srácoknak!

 

U14


Az U14-es csapatunk a Bozsik program 1. tavaszi fordulójában Soroksáron vett részt egy ötcsapatos tornán.

 

 
Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: