Hírek - Három pont a Szent István ellen
2015.03.02   10:49

A Rozsnyai utcában lépett pályára U17-es csapatunk a tavaszi nyitányon, dobogóért küzdő együttesünk a középcsapatnak mondható Szent István vendége volt.
Ősszel hazai pályán győzni tudtunk, és ezúttal is ez volt a cél. A találkozó érdekessége, hogy futsal csapatunk játékosa, Arman Brganunc ezúttal ellenünk lépett pályára.
Végig irányítottuk a mérkőzést, de az első félidőben csak egyszer tudtunk betalálni. A második félidő derekán növeltük az előnyünket, amire ellenfelünk az utolsó tíz percben büntetőből ugyan tudott válaszolni, de a slusszpoén is a miénk volt, az utolsó percben újabb gólt szereztünk, így magabiztosan nyertük a mérkőzést, ezzel megerősítettük az ötödik helyünket, és továbbra is elérhető közelségben a dobogó.

SZENT ISTVÁN SE U17 - AIRNERGY FC U17 1 - 3 (0 - 1)
Nádasi - Német, Berki A., Vörös, Králl - Berki K. - Bakos, Dévényi D., Ferenczi-Bakó, Sziám - Dévényi M.
cserék: Schubert, Schenk, Kiss, Antal
gól: Ferenczi-Bakó, Bakos, Dévényi M.

Értékelés:
Ellenfelünk az első pillanattól a biztos védekezésre rendezkedett be, így a labdabirtoklást tekintve óriási fölényben voltunk, de nehezen tudtuk feltörni a hazaiak védelmét. A meccs előtt azt kértem a srácoktól, hogy türelmesen játsszunk, sokat járassuk a labdát, és a széleken próbáljunk ellenfelünk mögé kerülni. Külön felhívtam a figyelmet a helyzetkihasználásra is - voltak lehetőségeink, de ezekből sajnos csak egyet tudtunk értékesíteni. A második játékrészben kicsit visszaestünk, látszott, hogy az erőnlétünk még nem az igazi, de így is nagy fölényben játszottunk, egy pontrúgást követően pedig megszereztük a második gólunkat. Az utolsó tíz percben ellenfelünk egy vitatott büntetővel szépített, de a mérkőzés végén harmadik gólunkkal bebiztosítottuk a győzelmünket. Gratulálok a CSAPATNAK!

                                                         Simon Péter

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: