Hírek - Háromból három a Vecsés ellen
2015.10.16   09:48

Kedden és szerdán U17-es és U19-es gárdánk a hetedik fordulóból elhalasztott mérkőzésen a Vecsés ellen lépett pályára - a Mészöly Focisuli elleni botlást követően utóbbi csapatnak duplán fontos volt ez a találkozó - végül kettős Airnergy-győzelem született.




FERIHEGY VECSÉS U19 - AIRNERGY FC U19 0 - 2 (0 - 2)

Iváncsik - Benedek, Csatlós, Kakuszi, Juhász, Berkes, Unyi, Nagy, Dévényi, Kocsi, Horváth
cserék: Fazekas, Erdei, Balogh, Csikó, Kárpáti, Szidor, Oláh
gól: Kocsi, Nagy

Értékelés:
Fontos volt, hogy a hétvégi kisiklás után visszataláljunk a győztes útra, ez sikerült is. A gyorsan megszerzett vezetést nem engedtük ki a kezünkből és bár nem játszottunk jól, a koncentrációval ezúttal nem volt gond. A következő lépés, hogy a magabiztos védekezésre rá tudjuk építeni az igazán hatékony támadójátékot, ezért kell dolgoznunk a hétköznapokon. Gratulálok a győzelemhez!

                                                         Pördi Ádám



FERIHEGY VECSÉS U17 - AIRNERGY FC U17 1 - 6 (1 - 2)
Jurassa - Potocska, Blonski, Csopey, Szabó M., Kovács B., Zsíros, Czinege, Lesti, Kardos, Jurecska
cserék: Tugyi, Antal, Balogh, Petike, Magony, Sárközi, Göncző
gól: Jurecska (3), Lesti, Antal, és egy öngól

Értékelés:
Ezúttal nem tudtuk megismételni az előző fordulóban nyíjtott jó játékot, enerváltak, tompák voltunk. Rengeteg támadást vezettünk, de a csapnivaló védekezésünk következtében ellenfelünknek jónéhány lehetősége adódott az első félidőben. Cserékkel próbáltuk rendezni a sorokat, ami sikerült is: a pályára lépő játékosok jól szálltak be a mérkőzésbe, lendítettek a játékunkon. Külön öröm, hogy három fiatalabb játékos is bemutatkozott ezen a találkozón, egyikük Antal Dominik gólt is szerzett, neki külön is gratulálunk. Amiért jöttünk, azt teljesítettük, ezért gratulálok a CSAPATNAK!

                                                         Simon Péter

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: